مدیر کل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو گفت: وجود نماد سازمان غذا و دارو روی بسته بندی خرماهای موجود در بازار ،ضامن سالم بودن آن است.

حسین رستگار مدیر کل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: افراد باید در خرید خرما به آرم غذا و دارو روی بسته بندی آن توجه کنند چراکه این نماد نشان از تولید در کارخانه معتبر و تحت کنترل بودن آن، دارد.

وی با اشاره به اینکه خرما سطح چسبناکی دارد و آلودگی های مختلف را به سمت خود جذب می کند، ادامه داد: خرماها پس از جدا شدن از درخت،با وجود گرد و خاک و عوامل میکروبی، بلافاصله
بسته بندی می شوند به همین دلیل توصیه می شود پس از بازکردن بسته بندی آن را شسته
و بعد مصرف کنید.

رستگار خرما را نسبت به دما حساس خواند و بیان کرد: مازاد خرما باید در زنجیره سرد نگه داری شود.

مدیر کل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو افزود:خرماهایی که مزه تندی دارند و به دلیل کم دوامی در دهان پخش می شوند، خراب یا تاریخ مصرف گذشته هستند.این خرماها فاسد و غیرقابل مصرف هستند.

وی یادآور شد: خرماهایی که در مراکز معتبر عرضه و تاریخ تولید، انقضا، پروانه بهداشتی و آرم غذا
و دارو دارند،قابل اعتماد و کنترل هستند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۴۸ ۰۷ تير ۱۳۹۵
۱_خرمارااگر مستقیم از درخت بچینیم به اندازه ی مصرف یک وعده می شود شست وگرنه خرما ترش و فاصدمی شود حتی در یخچال نگهداری شود 2_خرمای دسته بندی شده در الوده به خاک به خاطر شیره ی ان گردوخاک به همه جای خرما سرایت می کند که با شست و شو پاک نمی شود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۴۸ ۰۷ تير ۱۳۹۵
۱_خرمارااگر مستقیم از درخت بچینیم به اندازه ی مصرف یک وعده می شود شست وگرنه خرما ترش و فاصدمی شود حتی در یخچال نگهداری شود 2_خرمای دسته بندی شده در الوده به خاک به خاطر شیره ی ان گردوخاک به همه جای خرما سرایت می کند که با شست و شو پاک نمی شود