مسئول بخش رنگ آزمايشگاه مرجع سازمان غذا و دارو گفت: رنگ هايي كه در پاستيل هاو اسمارتيزهاي خارجي به كار برده مي شود، براي ايرانيان مضر است.

رشيدي مسئول بخش رنگ آزمايشگاه مرجع سازمان غذا و دارو در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: تنقلاتي كه طرفداران آن بيشتر كودكان هستند، بايد توليد داخل باشد چراكه رنگ هاي مورد استفاده در پاستيل و اسمارتيزهاي برند خارجي مي تواند براي ايرانيان مضر باشد.

رشيدي ادامه داد: به علت تفاوت نژادي كه بين ما و مردمان كشورهاي توليد كننده وجود دارد، بدن ما واكنش شديدتري نسبت به رنگهاي خوراكي خارجي از خود نشان مي دهد.همانطور كه معيار محصولات خارجي براي حلال يا حرام بودن مواد خوراكي، با استاندارد ما مطابقت ندارد، رنگ هاي مورد استفاده آنها نيز در استاندارد ما تعريف نشده است.

وي با بيان اينكه اگر پاستيل از مبادي قانوني وارد شود، تحت نظارت است، افزود: پاستيل هاي وارداتي پس از بررسي رنگ و كيفيت، مجوز مي گيرند، اما پاستيل هايي كه از طريق قاچاق وارد كشور شده، معلوم نيست به كجا رفته و سپس در مغازه ها توزيع مي شوند.

مسئول بخش رنگ آزمايشگاه مرجع سازمان غذا و دارو عنوان كرد: برخي مواقع پاستيل هايي كه از مسير قاچاق وارد كشور مي شود را به آزمايشگاه آورده و آزمايش مي كنيم. پس از آزمايش متوجه وجود مواد و رنگ هاي غيرمجاز مي شويم به همين دليل توصيه ما استفاده از تنقلات توليد داخل است.

رشيدي  تصريح كرد:  پاستيل هاي داخلي تحت نظارت هميشگي ما هستند به طوري كه هر چهار يا پنج ماه يك بار مورد آزمايش قرار مي گيرند اما آزمايش مجدد پاستيل هاي خارجي  شايد سالي يكبار اتفاق بيفتد.

انتهاي پيام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.