دنیای مجازی فضای به هم ریخته‌ای است که بر روی بی‌ارزش‌ترین اشعار کامنت می‌گذارند و فردی که حتی از سنش هم مشخص است تجربه‌ای ندارد، مورد تحسین قرار می‌گیرد.

محمدرضا سهرابی نژاد در گفتگو با خبرنگار حوزه ادبیات گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در رابطه با میزان تاثیرگذاری شعر بر مخاطب گفت: ذوق و سلیقه و شور و نشاط  افراد با هم تفاوت دارد و به غیر از آن، حال خود شخص در موقعیت‌های مختلف نیز متغیر است. برای مثال ممکن است من در شرایطی که حال طبیعی ندارم، بیتی ار حافظ را خوانده و بگویم که چه قدر بد است، اما روز دیگری بگویم بهتر از حافظ شاعر دیگری وجود ندارد؛ اما مسئله این است که افراد با توجه به سلیقه روحی‌شان شعر انتخاب می‌کنند. گاهی شعری ضعیف است اما بر دل مخاطب می‌نشیند.

وی درباره ساختار شعری اظهار داشت: شعر باید ساختار خوبی داشته باشد و هنگام سراییدن آن باید از کشف و شهود الهام گرفت تا شعر دارای روح شود.

سهرابی‌نژاد درباره دنیای مجازی گفت: دنیای مجازی فضای به هم ریخته‌ای است که بر روی بی ارزش ترین اشعار کامنت می‌گذارند و فردی که حتی از سنش هم مشخص است تجربه‌ای ندارد، مورد تحسین قرار می گیرد و شعر خوب یک شاعر بزرگ دیده نمی‌شود و در جلسه‌ای هم که مقام معظم رهبری با شعرا داشتند گفتند که این کامنت‌گذاری‌ها بی‌ارزش است.

این شاعر کشورمان افزود: شعر تجربه پختگی یک انسان است که با لحاظ کردن قوانین سراییده می‌شود، پس مانند الماسی که پس از بارها صیقل خوردن درخشنده می‌شود، بر روی شعر باید کار شود و شاعر آن را صیقل دهد.


انتهای پیام/


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار