خاصیت دیگر چای سیاه این است که بدن شما را آرام می‌کند و ثابت شده که سطح هورمون استرس را کاهش می‌دهد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ نتایج بررسی‌ها نشان می‌دهد مصرف چای سیاه پلاک‌های میکروبی دهان را کاهش داده و از رشد باکتری‌های فاسدکننده دندان‌ها پیشگیری می‌کند. البته نه به معنای اینکه از مسواک غافل شوید.

مصرف چای سیاه می‌تواند خطر بروز سکته را کاهش دهد. بعد از تحقیقات پژوهشگران معلوم شد مصرف روزانه سه فنجان چای خطر بروز سکته مغزی را تا 21درصد کاهش می‌دهد.

در چای سیاه ترکیبی به نام پلی‌فنول وجود دارد که آنتی‌اکسیدان خوبی است و از تخریب دی‌ان‌ای که ممکن است به‌دلیل مواد سمی یا تنباکو به وجود بیاید، پیشگیری می‌کند.

مصرف مرتب چای می‌تواند در پوکی استخوان‌ها تاثیر داشته باشد.

تحقیقات انجام شده روی سالخوردگان ساکن جزایر مدیترانه نشان می‌دهد افرادی که در طولانی‌مدت یک یا دو فنجان چای در رژیم غذایی‌شان وجود داشته باشد نسبت به بقیه 70درصد کمتر درمعرض ابتلا به دیابت قرار دارند.


انتهای پیام/پ

برچسب ها: کرمانشاه ، چای ، افراد ، استرس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.