وی افزود:در کارخانههای
صنایع لبنی دستگاههای مختلفی از جمله دستگاه کلاریفایر،
هموژن، پاستور و ... مورد استفاده قرار میگیرد که کار آن گرفتن بو و طعم
سنتی شیر و پاکسازی محصولات لبنی است، اما گاهی در لبنیات سنتی افزودنیهایی
هم به شیر اضافه میکنند که طعم سنتی بگیرد.
افخمی با تاکید بر اینکه
در صنایع لبنی هم ورودی و خروجی محصولات قابل کنترل است چون در این بخش
نظارت وجود دارد و استاندارد، علوم پزشکی و ... بر این واحدها نظارت
میکنند، احتمال تقلب و خطا کمتر است.
به گفته وی، این واحدهای عرضه لبنیات سنتی هستند که چون
نظارتی بر آنها اعمال نمیشود، ممکن است از افزودنیهایی مانند روغن پالم،
شیرخشک، وایتکس و ... استفاده کنند.
افخمی با بیان اینکه ما
مخالف فعالیت واحدهای عرضه لبنیات سنتی
نیستیم و آنها هم باید امرار معاش کنند، تاکید کرد: خواسته ما این است که کنترل
و نظارت روی این واحدها بیشتر شود که سلامت مردم را به خطر نیندازند.