به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان
از اردبیل؛ مریم ببرحسینی در همایش تغذیه طبیعی راهی به سوی سلامتی در دانشگاه
آزاد واحد اردبیل افزود:گوشت های حیوانی خون را اسیدی می کند و منشاء
بیشتر بیماری ها محیط های اسیدی است بنابراین باید گوشت خواری به طور کلی تعطیل
کرد و هیچ گوشتی را نخورد.
وی با اشاره به اینکه حرارت دادن 90 درصد
ویتامین ها را از بین می برد اظهار کرد: افرادی که بیماری خاص دارند باید 100 درصد
خام گیاه خواری کنند ولی افراد نسبتا سالم باید به تدریج گیاه خواری کرده و بعد
خام خواری را شروع کنند.
معاون پژوهشی و فن آوری دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل نیز در این همایش این دانشگاه را یکی از قطب های گیاهان دارویی در کشور معرفی کرد.
محمد ضعیفی زاده گفت: مرکز تحقیقات گیاهان دارویی و مزارع مربوطه در گام تحقیقات اهداف بلندی را دنبال و برای تجاری سازی فعالیت های خود تلاش می کند.
وی گفت: 17مرکز فن آوری در حال فعالیت هستند و آزمایشگاه
های پیشرفته واحد در زمینه های مرتبط بستر مناسبی را برای این منظور فراهم کرده
است.
انتهای پیام/ع