به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
بندرعباس،مسعود گرگیج افزود:محصول امسال به دلیل کنترل بیماری ها، نسبت به سال قبل 5درصد افزایش دارد.
وی گفت: سطح زیر کشت انبه در هرمزگان 2هزارو 800هکتار است و پیش بینی می شود از این سطح حدود 22هزارتن محصول برداشت شود.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان افزود: عمده مناطق تولید انبه در شهرستان های بندرعباس، میناب ورودان است.
گرگیج گفت:محصولات برداشت شده علاوه بر تامین نیاز داخلی استان به استان های تهران واصفهان ارسال می شود.
وی افزود: سندری و لانگرا ،سبز انبه ،چارک ،کلک سرخ ،مشک و هلیلی از مهم ترین ارقام کشت شده در هرمزگان هستند.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان افزود :30درصد از محصول تولید شده برای تازه خوری و تهیه ترشی بصورت کال(سبز) از اردیبهشت ماه وتا اوایل خرداد برداشت می شود .
گرگیج گفت : پودر انبه ، تهیه ترشی ، آب انبه از مهم ترین مزایای این محصول هستند.
وی افزود: هرمزگان رتبه نخست را به دلیل سطح کشت و میزان تولید در کشور دارد.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت : میوه انبه دارای ویتامین A وC است و برای کم خونی ،یبوست و التهاب معده مفید است و خاصیت ضد سرطانی نیز دارد.
فصل برداشت انبه از اوایل خرداد آغاز وتا پایان شهریور ادامه دارد.
انتهای پیام/ف