مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت : تاکنون 14هزارو 800تن انبه از باغ های استان برداشت شده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس،مسعود گرگیج افزود:محصول امسال به دلیل کنترل بیماری ها، نسبت به سال قبل 5درصد افزایش دارد.
وی گفت: سطح زیر کشت انبه در هرمزگان 2هزارو 800هکتار است و پیش بینی می شود از این سطح حدود 22هزارتن محصول برداشت شود.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان افزود: عمده مناطق تولید انبه در شهرستان های بندرعباس، میناب ورودان است.
گرگیج  گفت:محصولات برداشت شده علاوه بر تامین نیاز داخلی استان به استان های تهران واصفهان ارسال می شود.  
وی افزود: سندری و لانگرا  ،سبز انبه ،چارک ،کلک سرخ ،مشک و هلیلی از مهم ترین ارقام کشت شده در هرمزگان هستند.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان افزود :30درصد از محصول تولید شده برای تازه خوری و تهیه  ترشی بصورت کال(سبز)  از اردیبهشت ماه وتا اوایل خرداد برداشت می شود .
گرگیج گفت : پودر انبه ، تهیه ترشی ، آب انبه از مهم ترین مزایای این محصول هستند.
وی افزود: هرمزگان رتبه نخست را به دلیل سطح کشت و میزان تولید در کشور دارد.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت : میوه انبه دارای ویتامین A وC است و برای کم خونی ،یبوست و التهاب معده مفید است و خاصیت ضد سرطانی نیز  دارد.
فصل برداشت انبه از اوایل خرداد آغاز وتا پایان شهریور ادامه دارد.
 انتهای پیام/ف

برچسب ها: انبه ، هرمزگان ، برداشت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.