وی گفت: بهمنظور همگامی با تغییرات سریع تکنولوژی، کلیه محتواهای درسی دانشجویان از طریق طرح ملی «کتاب همراه» (Mobile Book) در دسترس خواهد بود.
معاون پژوهشی دانشگاه پیام نور تصریح کرد: ما به دنبال تغییر و تحول اثربخش در کلیه حوزههای آموزشی، پژوهشی و فرهنگی دانشگاه از جمله بهرهگیری از تلویزیون تعاملی (IPTV) هستیم و به منظور امکان تعامل بهتر دانشجویان، افزایش سهم آموزش الکترونیکی، راهاندازی مراکز نوآوری و رشد، شرکتهای دانشبنیان و پژوهشکدهها مورد توجه قرار گرفته است.
کریمی با ابراز خرسندی از افزایش رضایتمندی، همگرایی و همافزایی در دانشگاه پیام نور خراسان رضوی افزود: تأثیرگذاری بیش از پیش دانشگاه پیام نور در حوزههای علمی، فرهنگی و پژوهشی با رویکرد کارآفرینانه را از راهبردهای اصلی دانشگاه است.
در ابتدای این نشست، ریاست دانشگاه پیام نور خراسان رضوی نیز افزایش همگرایی حاصله را حاصل تلاش کلیه همکاران و اعضای هیئتعلمی دانشگاه دانسته و از حرکت پرشتاب دانشگاه خصوصاً در بحث کارآفرینی و مراکز رشد خبر داد.
دکتر داوریار با بیان اینکه دانشگاه پیام نور پیشتاز آموزش الکترونیک در سطح کشور است، افزود:افزایش تعداد رشتههای آموزش الکترونیک در مقطع ارشد به 287 محل- آزمون نشان دهنده توانمندی و نگاه بلند مدت دانشگاه در خصوص آموزش با استفاده از شیوههای نوین و بروز جهانی دانست.
انتهای پیام//