ضریب مصرف دان مرغ ، با بهره گیری از دان های جدید دو دهم کاهش یافت.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، سرمایه گذار طرح تولید دان جدید کشور گفت: اجرای این طرح سبب کاهش 570 هزار تنی مصرف دان سالانه کشور می شود.

امیر میران آملی گفت: اکنون یک مرغ یک کیلو و 900 گرم دان مصرف می کند و یک کیلو گرم گوشت می دهد اما با مصرف دان جدید همین یک کیلوگرم گوشت مرغ با مصرف یک کیلو و 700 گرم دان تولید می شود.

وی افزود: در پنج سال گذشته محققان این شرکت با تدوین فرمول و جیره نویسی جدید ، پخت انواع خوراک و تبدیل آن به کپسول های پلت ؛ٰ توزیع یکسان مواد مغذی را در دان مصرفی موجب شدند. سرمایه گذار طرح تولید دان جدید کشور کاهش زمان رشد از 45 به 35 روز و سلامت مرغ و کیفیت گوشت تولیدی را از دیگر مزایای این دان برشمرد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.