تغییرات شاخص بخشهای زراعت، باغداری و دامداری سنتی نیز به شرح ذیل است:
شاخص گروه «غلات» در سال 1394 برابر 245.82 بوده است که نسبت به سال قبل معادل 1.90 درصد افزایش نشان میدهد. این شاخص در فصل پاییز 14.55 درصد رشد نسبت به فصل مشابه سال قبل بیشترین افزایش را داشته و این در حالی است که در فصل بهار با 6.50 درصد کاهش مواجه بوده است.
- شاخص گروه «سبزیجات» در سال 1394 برابر 215.15 بوده که نسبت به سال قبل معادل 2.87 درصد کاهش یافته است. این شاخص در فصل زمستان با 17.64 درصد رشد نسبت به فصل مشابه سال قبل بیشترین افزایش را داشته و این در حالیست که در فصل پاییز با 19.12 درصد کاهش مواجه بوده است.
- شاخص گروه «میوهها و میوههای آجیلی» در سال 1394 برابر 224.35 بوده که نسبت به سال قبل معادل 0.12 درصد افزایش نشان میدهد.
این شاخص در فصل بهار با 25.19 درصد رشد نسبت به فصل مشابه سال قبل بیشترین افزایش را داشته و این در حالی است که در فصل زمستان با 22.06 درصد کاهش مواجه بوده است.
- شاخص گروه «دانهها و میوههای روغنی» در سال 1394 برابر 225.06 بوده که نسبت به سال قبل معادل 6.14 درصد افزایش یافته است. این شاخص در فصل بهار با 10.70 درصد رشد نسبت به فصل مشابه سال قبل بیشترین افزایش را داشته است.
- شاخص گروه «محصولات نوشابهای و ادویهای» در سال 134 برابر با 265.58 بوده که نسبت به سال قبل معادل 11.16 درصد افزایش نشان میدهد. این شاخص در فصل تابستان 26.73 درصد رشد نسبت به فصل مشابه سال قبل بیشترین افزایش را داشته است.
- شاخص گروه «توتون و تنباکو» در سال 1394 برابر 195.01 بوده که نسبت به سال قبل معادل 0.67 درصد کاهش یافته است. این شاخص در فصل پاییز با 21.70 درصد رشد نسبت به فصل مشابه سال قبل بیشترین افزایش را داشته و این در حالیست که در فصل پاییز با 6.59 درصد کاهش مواجه است.
- شاخص گروه «گیاهان در ساخت شکر» در سال 1394 برابر 224.77 بوده که نسبت به سال قبل معادل 11.84 درصد افزایش نشان میدهد. این شاخص در فصل تابستان با 31.55 درصد رشد نسبت به فصل مشابه سال قبل بیشترین افزایش را داشته است.
- شاخص گروه «مواد خام طبقهبندی نشده» در سال 1394 برابر با 241.42 بوده که نسبت به سال قبل معادل 13.24 درصد افزایش یافته است. این شاخص در فصل تابستان 22.37 درصد رشد نسبت به فصل مشابه سال قبل بیشترین افزایش را داشته و این در حالیست که در فصل پاییز با 6.96 درصد کاهش مواجه بوده است.
- شاخص گروه «حیوانات و محصولات حیوانی» در سال 1394 برابر با 195.97 بوده که نسبت به سال قبل معادل 2.37 درصد افزایش نشان میدهد که این شاخص در فصل پاییز با 4.60 درصد رشد نسبت به فصل مشابه سال قبل بیشترین افزایش را داشته و این در حالیست که در فصل پاییز با 0.09 درصد کاهش مواجه بوده است.
انتهای پیام/