دانشمندان موفق شدند راهکاری خلاقانه برای کاهش چربی شکلات‌های شیری به میزان 20 درصد پیدا کنند.

به گزارش خبرنگار حوزه فن‌آوری‌های نوین  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛شکلات‌های نوع جامد یکی از غنی‌ترین منابع فلاونوئید و آنتی‌اکسیدان محسوب می‌شوند. این در حالی است که این محصولات دارای مقادیر فراوانی از چربی و سایر مشتقات روغنی هستند.

استفاده بیش از حد چربی و کره در شکلات‌های جامد از ماهیت تولید این محصولات نشات می‌گیرد. افزودن روغن فراوان به شکلات از این جهت صورت می‌گیرد که گرانروی شکلات در لوله‌های خط تولید بیشتر شده و از بسته شدن لوله‌ها جلوگیری شود.

شکلات کم چرب هم تولید شد+عکس

محققان می‌گویند 40 درصد یک بسته معمولی شکلات از چربی تشکیل شده است که 25 تا 30 درصد آن مشتمل بر روغن کره‌ای است.

افراد خردسال مهمترین مصرف‌کنندگان شکلات به شمار می‌آیند. از این جهت، کنترل و کاهش درصد روغن در این محصولات از اهمیت کلیدی برخوردار است.

این مسئله محققان دانشگاه "تمپل" (Temple) فیلادلفیا را بر آن داشت تا روشی ابداع کنند که بتوان با آن درصد روغن موجود در شکلات را به میزان چشمگیری کاهش داد.

آن‌ها به تازگی دستگاهی تولید کرده‌اند که با عبور جریان برق از شکلات موجود در لوله‌های انتقال‌دهنده، چسبندگی سطحی آن را کاهش می‌دهد. بنابراین دیگر نیازی نیست به شکلات موجود در خط تولید روغن فراوان اضافه شود.

به زودی فن‌آوری استفاده از میدان الکتریکی در اغلب کارخانه‌ها به منظور تولید شکلات کم‌چرب استفاده خواهد شد.

منبع: Medical Daily

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار