رئیس انجمن صنایع لبنی استان کرمانشاه گفت: حدود پنج واحد صنعتی تولید لبنیات کرمانشاه فعال هستند و ظرفیت تولید این واحدها بسیار پایین و حدود 20 تا 30 درصد است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛سید مهدی افخمی گفت:این در حالیست که ما در سال‌های 89 تا 90، 15 واحد صنایع لبنی فعال داشتیم و حالا بسیاری از آنها تعطیل شده‌اند و از نظر تعداد صنایع لبنی به 40 یا 50 سال پیش بازگشته‌ایم.

وی تصریح کرد: صنایع لبنی بزرگی مانند "صحرا"، "حاجی بابا"، "بریوان" و ... در استان داشتیم که بعضی از آنها تا 100 تن در روز هم تولید داشتند و حالا سه سال است هیچکس نمی‌پرسد چرا به تعطیلی رسیدند.

رئیس انجمن صنایع لبنی کرمانشاه قبضه شدن بازار توسط واحدهای عرضه لبنیات سنتی، کاهش سرانه مصرف شیر، لطمه زدن به صنایع لبنی با مطرح شدن موضوع پالم، عدم حمایت از صنایع لبنی، عدم پرداخت یارانه شیر و ... را از جمله دلایل نابودی صنایع لبنی دانست.

انتهای پیام/ح


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.