به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
شیراز؛ سرهنگ سیدموسی حسینی گفت: خانم جوان 26 ساله با ارائه مرجوعه قضایی به این پلیس مدعی شد چندی پیش در حالی که در شبکه اجتماعی بی تالک در حال فعالیت بودم به طور کاملا اتفاقی با صفحه ای برخورد کردم که تصویرهای مندرج در آن مرا مجذوب خودش کرد.
وی ادامه داد: این خانم اظهار کرد؛ آن صفحه حاوی چند عکس سخن بزرگان و عکس های شخصی از فردی بود که آقای متشخصی به نظر می رسید و نظر مرا جلب کرد، در نتیجه با صاحب صفحه شروع به گفت و گو کردم و او گفت که این عکس ها به خودش اختصاص دارد و شغلش مدیر یکی از شرکت های معتبر دولتی است و با صحبت های شیرین و اغواکننده مرا شیفته خودش کرد.
رئیس پلیس فتا استان فارس اظهار كرد: شاکی در ادامه بیان کرد؛ بعد از گذشت چند روز چت کردن خودش را مشاور معرفی کرد و از من درباره حساب بانکی ام سوال پرسید و من هم صادقانه مبلغ کامل حساب بانکی ام که 300 میلیون ریال بود برایش گفتم، او گفت سر رشته ای از معاملات آنلاین دارد و می تواند برایم سهام خریداری کند تا به سود بالایی برسم.
سرهنگ حسینی افزود: این فرد گفت؛ پول را به شماره حسابی که برایم فرستاد واریز کردم، بعد از مدتی از او درباره سود سهام پرسیدم و او گفت سهامت کم است و باید مبلغ بیشتری سرمایه گذاری کنی و من مجددا مبلغی برایش واریز کردم، مدتی گذشت و از سود سهام خبری نشد و هنگامی که از او در این مورد سوال می پرسیدم با صحبت های پوچ مرا سرگرم می کرد تا جایی که متوجه شدم او قصد کلاهبرداری از من را داشته و تصمیم به شکایت گرفتم.
وی گفت: با قرار گرفتن پرونده در دستور کار افسران جوان پلیس فتا، کارشناسان با اقدامات فنی و تخصصی موفق به شناسایی متهم شدند.
رئیس پلیس فتا استان فارس اظهار كرد: متهم که مردی 35 ساله بود به جز شاکیه، چند دختر خانم دیگر را هم قربانی عمل مجرمانه خود قرار داده بود .
سرهنگ حسینی در مورد اعتماد بی مورد به افراد ناشناس در شبکه های اجتماعی هشدار داد و خاطرنشان كرد: گمنامی کاربران در این فضا زمینه را برای برخی افراد سودجو فراهم کرده که کاربران شبکه های اجتماعی در صورت مشاهده چنین رفتارهایی می توانند به سایت cyberpolice.ir مراجعه و آن را گزارش کنند تا موضوع به منظور شناسایی این افراد در دستور کار کارشناسان این پلیس قرار گیرد.
انتهای پیام/ن