محمد رحیم لیوانی، مدیر گروه مهارتهای تخصصی و عمومی شبکه آموزش در خصوص برنامه های جدید این شبکه بعد از ماه رمضان به خبرنگار
حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: با اتمام ماه رمضان سه برنامه جدید داریم که هریک به روی آنتن شبکه خواهند رفت. اولین برنامه، سری جدی «صبحی دیگر» است که روز چهارشنبه و پنجشنبه به صورت ویژه و از آغاز هفته بعد روال عادی خود را پی میگیرد، در واقع در روز عید فطر این برنامه با برگزاری جشن کار خود راشروع میکند.
لیوانی در ادامه اظهار داشت: از جمله تغییراتی که در این برنامه لحاظ شده است، طراحی دکور، نحوه اجرا، تیتراژ ابتدا وانتها، میان برنامه ها و گزارش ها است. طراح دکور جدید دکتر زهره گوهرشادی بوده و مجریان برنامه همچنان نیما کرمی و علی نیکزاد هستند که با شیوه ای جدید، اجرای خود را ارائه خواهند کرد.
وی اظهار داشت: از دیگر تغییرات مهم «صبحی دیگر» می توان به تولید تیتراژهای ابتدایی و انتهایی آن اشاره کرد. تیتراژ ابتدا را دکتر محمد اصفهانی و کار انتهایی را محمد علیزاده اجرا کرده و این قطعات نیز به نوبه خود تبدیل به کارهای قابل توجهی شده اند.
لیوانی تصریح کرد: طبق آماری که در دست داریم «صبحی دیگر» موفق ترین برنامه صبحگاهی سیما بوده است، امید است با تغییر ساختار آن در سری جدید، شاهد برنامه ای تازه نفس و جذاب تر باشیم.
مدیر گروه مهارتهای تخصصی و عمومی شبکه آموزش با اشاره به برنامه «طرح، رنگ، نقاشی» گفت: هم اکنون آنونس این برنامه از شبکه درحال پخش شدن است. «طرح، رنگ، نقاشی» نقاشی را به صورت کارگاهی به گروه مخاطبان کودک آموزش می دهند و هدف از آن، ایجاد خلاقیت و ارتقای سطح مشارکت جمعی وکار گروهی از طریق آموزش نقاشی است.
لیوانی خاطر نشان کرد: سعی داریم تا با پخش این برنامه آموزش نقاشی را بسیار ساده و با حداقل و ارزان ترین ابزارکه در اختیار مخاطبان است، ارائه کنیم.
وی تأکیدکرد: بچه هایی که در استودیو حضور دارند آموزش قبلی ندیدهاند، بنابراین کودکان داخل منزل و استودیو با این آموزش ها همگام می شوند. در این کار «حافظ میرآفتابی» از اساتید آموزش نقاشی، مهیار موجیب، مجری بازیگر به همراه تعدادی از کودکان حاضر در استودیو به صورت جمعی تابلویی را خلق می کنند.
لیوانی ادامه داد: «طرح، رنگ، نقاشی» در 150 برنامه 15 دقیقه ای است که یک روز در میان و سه مرتبه تکرار پخش می شود.
مدیر گروه مهارتهای تخصصی و عمومی شبکه آموزش در ادامه با معرفی برنامه سوم بیان کرد: «44 باور غلط» به بررسی عواملی می پردازد که از نگاه جوانان به باورهای غلطی در امر اعتیاد تبدیل شده اند. عواملی که به نظر جوانان جزو مواردی نیستند که آنها را به فردی معتاد تبدیل کند، مانند مصرف تفننی مواد مخدر، امتحان و استفاده یک باره مواد مخدر، افزایش توان بعد از مصرف.
وی خاطرنشان کرد: هربرنامه به بررسی یکی از این باورها می پردازد، به این شکل که با تمرکز روی هر باور از طریق کارشناسی و کسانی که تجربه داشتهاند، موارد را کالبد شکافی کرده و آنها را نقض میکنیم.
لیوانی افزود: «44 باور غلط» در 42 برنامه 30 دقیقهای هفتهای یکبار و به احتمال زیاد جمعهها به روی آنتن میرود.
انتهای پیام/