انگور دارای کلسیم ، آهن ، فسفر ، سیلسیم و املاح معدنی است و منگنز و ید را نیز دارد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس انگور دارای ویتامین‌های و B و C وA  و D است.  
تأمین کننده غذای عضلات و روشن کننده مغز و تقویت حافظه است.  
خوردن انگور از کم خونی جلوگیری می‌کند مخصوصاً برای کودکان در فواصل غذا میل شود.
کسانی که ریه‌های آزرده دارند انگور غذای خوبی است.
انگور اشتهاآور است.
انگور برای درمان بیماری فشار خون ، روماتیسم ، نقرس ، مسمومیت داخلی مفید است و از ابتلاء سرطان جلوگیری می کند.
نگور مقوی قلب و معارج بیماری های جلدی ، خونی و عصبی می باشد.
پتاسیم آن برای بچه های ضعیف البنیه و کم خون بسیار نافع است.
انگور برای سلامتی قلب ، ریه و کلیه نافع است و به علت داشتن املاح پتاسی و مواد سلولزی ملین و مدر برای مبتلایان به اوره خون مناسب و سازگار است.
انتهای پیام/ف
 

برچسب ها: انگور ، خواص ، ویتامین
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.