محمد تقی انوشه متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفت و گو با
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت :متاسفانه امروزه افزایش محصولات و مواد غذایی فاقد تازگی و طراوت چند برابر شده ، بکار گیری نادرست از رنگ ها و اسانس های غیر مجاز و مواد شیمیایی و نگهدارنده که در گوشت ،مرغ ،ماهی و سبزیجات دیده میشود سلامت فرد و جامعه را تهدید میکند .
انوشه گفت :این مواد غذایی آلوده افراد جامعه را تهدید میکند ولی کودکان ،سالمندان و زنان باردار بیشتر در معرض خطر هستند و باعث آسیب هایی مانند سقط و نقص جنین میشود .
وی اظهار داشت : از این مواد غذایی الوده کمتر استفاده شود و به سمت محصولات و مواد غذایی سالم و ارگانیگم پیش رویم .
انوشه گفت :عوارض این مواد غذایی آلوده به صورت بیماریهایی چون کبدی ،انواع سرطان ،اختلالات جنسی و هورمونی ،نازایی ،عقیمی و مشکلات شایع پوستی دیده می شود .
وی گفت : شیوع بیماریهایی که منشا غذایی دارند بیشتر از انواع بیماریهای دیگر بوده و همچنین می تواند بیماریهای زمینه ای را تشدید و باعث بروز بیماریهای حاد شود .
انتهای پیام/