به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان،اززاهدان،؛منطقه سیستان و بلوچستان، گِل فشانها، سواحل صخره ای و زیبا، مساجد زیبای محلی، بافت سنتی، جنگلهای حرا، تالاب لیپار، تمساح منحصر به فرد پوزه کوتاه، درخت انجیر معابد و آثار فراوان تاریخی از جمله جاذبههای توریستی این بندر زیبا هستند.
شهر و بندر زیبای چابهار در جنوب شرق کشور و در حاشیه دریای عمان دارای بهترین کرانه اقیانوسی و معتدلترین و بهترین آب و هوا در سواحل جنوب کشور است که این نقطه از کشور را برای گردشگران جذاب ودیدنی کرده است.
در این زمینه مدیر کل اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان گفت: موضوع گردشگری دریایی مبحثی است که برای رونق آن ارگان های مختلفی دخالت دارند و توسعه آن از عهده یک ارگان مشخص خارج است.
کامبیز مشتاق گوهری بر ضرورت همکاری های فرابخشی در این راستا تاکید کرد و گفت: هم اکنون نیز به منظور رونق گردشگری دریایی در نوار ساحلی استان سیستان و بلوچستان، شاهد همکاری مشترک از سوی اداره بنادر و دریانوردی، سازمان منطقه آزاد چابهار و اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان هستیم.
وی تصریح کرد: این مشارکت چند جانبه، نوید بخش آینده ای روشن از گردشگری دریایی در نوار ساحلی دریای عمان است.
وی خاطرنشان می کند: ساخت کلوپ های دریایی ویژه ورزش های آبی با سرمایه گذاری بخش خصوصی و حمایت دولت می تواند باعث رونق چند برابری توریسم در این نوار ساحلی شود.
وی از ساخت پلاژ شنا در سواحل شهرستان های کنارک و رمین خبر داد و اظهار کرد: ساخت این پلاژهای شنا با سرمایه گذاری بخش خصوصی صورت می گیرد.
مشتاق گوهری افزود: در حال حاضر این نوار ساحلی با وسعت فراوان، فاقد یک شناگاه تخصصی است که از امنیت کامل برای گردشگران برخوردار باشد.
انتهای پیام/ع