به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان،از لرستان؛ هوشنگ بازوند در جلسه شورای برنامهریزی و توسعه استان لرستان که در شهرستان پلدختر برگزار شد، گفت:اعتبارات عمرانی استان در سال 95، 602 میلیارد تومان است که با 41 درصد رشد اعتبارات استانی، سومین استان کشور هستیم.
وی ادامه داد: این کار بدون پشتوانه ضربه جدی به توسعه وارد میکند. مردم از قولهای مدیران دولتی که به آن عملنکردهاند نگران هستند و بیاعتمادی در آنها به وجود میآورد.
استاندار لرستان با بیان اینکه بودجه امسال به نوعی کتاب اجرایی ما محسوب میشود و باید با آن سروکار داشته باشیم و باید مشخص شود نمایندگان مجلس شورای اسلامی تا چه حد میتوانند به برنامه ششم کمک کنند، بیان کرد.
بازوند یادآور شد: اعتبارات پروژههای ملی و ملی استانی ما 364 میلیارد تومان در بودجه امسال قید شده و 25 میلیارد تومان نیز اعتبارات متفرقه است که خیلی به استانها برنمیگردد و مربوط به یکسری شرکتها است.
وی با بیان اینکه از اعتبارات متفرقه، 640 میلیارد تومان بهاندازه چهار تا پنج درصد میتوان گرفت، گفت: خوشبختانه از ردیف متفرقهها اسناد خزانه در مرحله اول از 1800 میلیارد تومان، 220 میلیارد تومان برای لرستان گرفتهایم که معادل 12 درصد است و سهم استان ازنظر جمعیت میزان 3.2 درصد بوده که این تلاش بسیار خوبی است.
استاندار در ادامه با تاکید بر اینکه پیمانکارانی که صورت وضعیت ندارند تا پایان مردادماه امسال امکان دارد فرصت آنها به پایان برسد مدیران جابجا کنند تا اعتبار برگشت نخورد و از بین نرود، افزود: مجمع نمایندگان مجلس شورای اسلامی در فاز دوم از اسناد خزانه پیگیر شوند و پیمانکارانی میتوانند از اعتبار درست استفاده کنند که پیمانکار قوی باشند.
بازوند با اذعان به اینکه آزادراه خرمآباد- پل زال پروژه خوبی است ولی منجر به افزایش بیکاری در شهرستان پلدختر شد، بیان کرد: جهت کاهش بخشی از این مشکل در سال 95 در استان دو محور گردشگری معرفی شد که یکی از آنها محور پلدختر – خرمآباد و دیگری محور اشترانکوه است تا سرمایهگذار بتواند شغلهای ازدسترفته را احیاء کند.
وی تاکید کرد: شهرداریهای پلدختر و معمولان باید پروژههایی را در راستای گردشگری تعریف کنند، نمیتوان محور گردشگری را در محور حادثهخیز تعریف کرد بلکه باید به سرمایهگذارانی که تصمیم دارند در این محور سرمایهگذاری کنند از محل اعتبارات عمرانی پنج درصد یارانه بدهیم و در این رابطه ادارات مرتبط باید کار را برای سرمایهگذار تسهیل کنند.
استاندار با تأکید بر اینکه عملیات اجرایی پالایشگاه پلدختر هشت سال پیش آغاز شده و تنها مجوز 30 هزار بشکه دارد، اظهار کرد: از نمایندگان مجلس توقع داریم تلاش کنند تا این پروژه که یک پروسه طولانی است عملیاتی شود تا در راستای اشتغالزایی مفید باشد که در این رابطه نیز دو رایزنی کردیم تا از بحث فایناس عبور کنیم.
انتهای پیام/پ