به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
زنجان، پژوهشگران گفتند: کاهش حجم مغز در سنین بالاتر اتفاق می افتد. بنابراین استفاده از رزیم غذایی مدیترانه ای می تواند از این روند جلوگیری کند.
پژوهشگران افزودند: مصرف زیاد سبزیجات، حبوبات، غلات، ماهی، میوه جات و حتی روغن زیتون می تواند از انقباض مغز در دوران پیری جلوگیری کند و حجم مغز و گیرایی آن را حفظ می کند.
پژوهشگران در پایان گفتند: بهتر است که افراد در دوران پیری از رژیم غذایی مدیترانه ای پیروی کنند و در کنار آن می توانند لبنیات بیشتری استفاده کنند تا دچار کاهش حجم مغز در پیری نشوند.
انتهای پیام/ ب