به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
بندرعباس، انجیر پر از ویتامین و مواد معدنی مورد نیاز بدن است خاصیت دارویی و درمانی فراوانی دارد.
طعم این میوه شیرین و محتوی مقدار زیادی هسته است.
انجیر تازه بسیار خوشمزه است و از آن مربا و ترشی درست می کنند.
امروزه بیش از 600 نوع متفاوت انجیر وجود دارد و هر کدام از آنها دارای برگ های متفاوتی هستند.
نگهداری و انتقال انجیر به خاطر پوست بسیار نرم آن بسیار مشکل است.
درخت آن در آسیا می روید و برگ های سبز و خاکستری رنگ دارد و تا 20 سال میوه می دهد.
بر طبق تحقیقات سازمان خواربار آمریکا، ایران دومین کشور بزرگ صادر کننده انجیر می باشد.
انجیر تازه را از اوایل خرداد تا اوایل شهریور می توان یافت.
انتهای پیام/م