به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
زنجان، دکتر ضیغمی گفت: سیب زمینی یکی از مواد غذایی پرمصرف در میان افراد می باشد. این ماده ی غذایی در برخی اوقات می تواند در فضای هوای آزاد دچار تغییر رنگ شود و بر اثر اکسید شدن می تواند در برخی بخش ها دچار رنگ سبز گردد.
وی افزود: رنگ سبز ایجاد شده در سیب زمینی دارای ماده ای به نام سولانین است که در بدن تحت واکنش هایی می تواند تجزیه شده و به مواد سرطان زا تبدیل شود.
دکتر ضیغمی در پایان گفت: سیب زمینی های سرخ شده که در تنقلاتی مانند چیپس های مختلف استفاده می شود در برخی موارد دارای قسمت های سبز می باشد که نبایستی استفاده شود.
انتهای پیام/ ب