وی افزود:عوامل موثر دیگر در کاهش تعرق، استفاده ازلباس های رنگ روش ونخی ،عدم استفاده ازلباس هایی با الیاف پلاستیکی و استحمام هر روزه است.
صداقت پیشه درمورد تاثیر استفاده از خوراکی های دارای کافئین در میزان تعریق بدن عنوان کرد:استفاده از این نوع مواد خوراکی به دلیل افزایش متابولیسم باعث ایجاد تعریق می شود.
این متخصص پوست درخصوص مراقبت های پوستی درهنگام تعریق افزود: پوست در زمان تعریق مرطوب وحالتی لزشی به خودمی گیرد و سپس براثر ساییدگی دچار قرمزی و تاول می شود.
وی ادامه داد:دراثر التهاب زیاد مجرای عرق مسدودشده ،عرق راهی برای خروج ندارد این امر باعث زخم و خراشیدگی ناحیه ی مذکور شده که عفونت پوستی رابه دنبال دارد.
صداقت پیشه با بیان اینکه آب بهترین گزینه از بین مایعات برای جایگزین کردن آب ازدست رفته بدن است؛تصریح کرد: دراین فصل حدالمقدور از مصرف ادویه جاتی چون فلفل پرهیزشود چرا که این نوع ادویه باعث افزایش متابولیسم می شود و به تعریق بیش ازحد بدن کمک می کند.
انتهای پیام/