به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛ وی با اشاره به راهاندازی کارگروههای رفع موانع تولید در استانها و گلایههایی که از بانکها وجود دارد، گفت: آقای سیف از ما گلایه کرد که چرا از بانکها گلایه میکنید چرا که بانکها هم مشکلات دارند.
نعمتزاده گفت: با مدیرعامل بسیاری از بانکها از جمله بانک ملی صحبت کردم و قرار شد هرگونه کمکی خواستیم آنها انجام دهند که ستادی در همین زمینه تشکیل دادهایم و با بانکهای دیگر از جمله بانک صنعت و معدن جلساتی برای رفع مشکلات واحدهای تولیدی برگزار میکنیم.
وزیر صنعت افزود: منابع بانک از بودجه عمومی نیست و پول مردم است که باید تسهیلات و وامها را به هر صورت پس بدهیم هر چند رکود و شرایط سختی برای واحدهای تولیدی بوده است.
این مسؤول در خصوص کارگروههای رفع موانع تولید گفت: دولت زیر بار کارگروههای رفع موانع تولید نمیرفت لذا آنقدر پیگیری کردیم تا عملیاتی شد و اکنون نیمی از تصمیمات آن در استانها به اجرا درآمده است.
وی با بیان اینکه مردم باید بدانند ما حرف زدهایم یا عمل کردهایم، اظهار کرد: شرکتهای خارجی در حال سرمایهگذاری در کشور هستند که برای مثال در یک مورد گفتهاند قصد داریم واحد تولید شیرآلات کنترل صنعت نفت و پتروشمیی تولید کنیم که به آنها گفتهایم باید با ایدرو مشارکت پنجاه، پنجاه داشته باشید.
وزیر صنعت افزود: همچنین به یک شرکت ایتالیایی دیگر که تاکنون تنها به ما تجهیزات میفروخت گفتهایم که باید به ایران بیایی و سرمایهگذاری کنی که اکنون در اشتهارد در حال سرمایهگذاری است و این شرکت قول داده که تا آخر امسال خطوط تولید ملزومات کارخانه فولاد را در کشور راهاندازی کند.
نعمتزاده در همین خصوص گفت: در حوزه صنعت بیش از صد مورد از چنین حرکتهایی را شروع کردهایم که از مهمترین آنها قرارداد ساخت خودرو با شرکت پژو است که 20 مورد قرارداد با آنها امضا شده که یک قرارداد آن مادر و تعداد 19 قرارداد دیگر موضوعی است.
وی گفت: این قرارداد در جایی مشکل پیدا کرد که شخصا سوار خودروی سمند خود شدم و به ایران خودرو رفتم و کار را یکسره کردیم.
وزیر صنعت با تأکید بر اینکه تا دیروز این شرکتها جواب ما را هم نمیدادند گفت: امروز حقانیت ما را دنیا پذیرفته است لذا کارآفرینها باید کار کنند تا اینکه ما پشتیبان آنها باشیم و بانکها نیز همراهی کنند تا تصمیمات به نتیجه برسد.
وی با بیان اینکه صنعت با پول درست نمیشود گفت: باید زحمت بکشیم و امسال بر مبنای اقتصاد مقاومتی و اقدام و عمل فعالیت کنیم.
نعمتزاده با بیان اینکه کشور قفل بود و نه السی باز میشد و نه میتوانستیم پول انتقال دهیم، افزود: با وضعیت کنونی که ایجاد شده رونق تولید باید در صدر امور باشد.
وی با گریزی به گذشته و وضعیت کشور گفت: بعضیها ریسک میپذیرفتند و با صرافیها همکاری میکردند و خودم نیز چند مشتری داشتم که جنس به عراق میبردند داعشیها جنس آنها را در عراق گرفتند و از این دست مشکلات زیاد بود.
نعمتزاده با اشاره به برخی از موفقیتهای کشور گفت: بانک مرکزی تعداد 35 توافق با سایر بانکهای مرکزی امضا کرده و 15 بانک عامل با بانکهای عامل خارج توافق امضا کردهاند و همچنان برخی میگویند نتیجه برجام چه شد.
انتهای پیام /ف - س