به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از وبسایت روزنامه واشینگتن پست، هیچکس نمی تواند تصور کند سرطان که نامی بسیار وحشتناک دارد، سلولهایی تا این حد زیبا داشته باشد.
"آدام مارکوس،" یک پژوهشگر حوزه سرطان در "دانشگاه اِموری" در آتلانتا در ایالت جورجیای آمریکا سلولهای سرطانی ریه را درون نوعی ژل فرو برد و اجازه داد این سلولها به مدت 24 ساعت به بافتهای موجود حمله کنند. تصویری که از این سلولهای سرطانی بدست آمد بسیار جالب و مسحور کننده بود.
عکس مارکوس تنها یکی از نمونه های تصاویر سلولهای سرطانی در "مؤسسه ملی سرطان" آمریکا بود. تصاویر دیگر شامل سلولها، بافتها و مولکول های سرطانی بوده که بوسیله دهها محقق دیگر این کشور جمع آوری شده است.
تصویر زیر ایمن درمانی سرطان را نشان می دهد. یک سلول سرطانی بوسیله دو سلول تی (سلولهای قرمز رنگ که بخشی از سامانه دفاعی بدن هستند) مورد حمله قرار می گیرد.
این تصاویر نشاندهنده پژوهش های انجام شده در حوزه سرطان است و در کنفرانسهای مرتبط از آنها استفاده می شود. این تصاویر همچنین می تواند علاقه مردم را به حوزه علم و پزشکی بیشتر کند.
"ریک مانرو،" ناظر این پژوهش در مؤسسه ملی سرطان گفت: هدف این مؤسسه جمع آوری نمونه های مختلفی از انواع سلولهای سرطانی است.
یکی از این تصاویر که بوسیله "مرکز سرطان ییل" تهیه شده است نشاندهنده ذرات نانو در مغز یک موش است که به نوعی سرطان مغزی دچار شده است. پژوهشگران در تلاشند دریابند آیا این ذرات کوچک می تواند به عنوان یک دستگاه تحویل دارو عمل کند و داروی مورد نیاز را به مغز برساند؟
تصویر دیگر که بوسیله محققان بیمارستانی در ممفیس تهیه شده است یک پروتئین انسانی را نشان می دهد که برای انجام پژوهش وارد سلولهای بال یک نوع مگس شده است.
به گفته "ریک مانرو،" بیشتر این تصاویر بوسیله میکروسکوپ های فلورسنت مجهز به دوربین های دیجیتال تهیه شده است.
انتهای پیام/