به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، فرماندار گلوگاه گفت: هزار تن انجیر در دو ماه مرداد و شهریور از باغ های گلوگاه برداشت و به بازارهای مختلف ارسال می شود.
محمدرضا تباکی افزود: سومین جشنواره انجیر این شهرستان با رونمایی از نام جدید از 20 مرداد آغاز به کار می کند و تا 22 همین ماه ادامه دارد.
به گفته وی؛ جشنواره امسال در جوار آستانه امامزاده سید محمد گلوگاه برگزار می شود.
فرماندار گلوگاه افزود: 115 هکتار از اراضی و باغ های این شهرستان به کشت انجیر بارور و نابارور و درختان تازه کشت شده اختصاص دارد.
تباکی با بیان اینکه انجیر گلوگاه بیشتر به عنوان تازه خوری مورد استفاده قرار می گیرد، گفت: چهار نوع انجیر شامل گندم سفید، سبز، سیاه و گلابی (چهارفصل) در این شهرستان برداشت می شود.
وی شناساندن انجیر گلوگاه و نام این شهرستان ، برندسازی ، جذب سرمایه گذار ، معرفی ظرفیت های گلوگاه ، ایجاد ثبات شغلی ، فعال کردن تعاونی زنان روستایی و عملیاتی کردن شعار سال و حرکت به سوی اقدام و عمل را از اهداف مهم برگزاری جشنواره برشمرد.
انتهای پیام/