به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
اهواز، دکتر بهروز حقیقی اظهار داشت: در صورتیکه در هنگام تولید شیر دقت چندانی نشود ممکن است انواع باکتری ها نظیر باکتری های بیماریزا (سالمونلا، لیستریا و ...) ناشی از آلودگی با مدفوع و ... وارد شیر بشوند.
وی افزود: در صورتیکه شیر در شرایط دمای محیط نگهداری و بسته بندی شود امکان رشد و غالب شدن باکتری های مزوفیل افزایش می یاید.
به گفته دکتر حقیقی به منظور آشنائی دامداران دهستان مربچه واقع در شهرستان رامهرمز با نحوه صحیح دوشش، نگهداری و عرضه شیر خام به مراکز جمع آوری شیر کلاس بهداشت شیرخام جهت 16 نفر از دامداران تشکیل شد.
انتهای پیام/گ