به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، معاون بهره برداری شرکت آب منطقه مازندران گفت : انجام کشت دوم از آب زیر زمینی به منزله اضافه برداشت از چاه تلقی می شود و کشاورزان مجاز به بهره برداری از آب زیر زمینی برای کشت دوم نیستند .
امیر هوشنگ پاشا با بیان اینکه درصدور پروانه بهره برداری از چاه های استان در بخش کشاورزی میزان بهره برداری و نوع کشت قید شده است افزود: با نادیده گرفتن این هشدار با توجه به روند توسعه کشت دوم در استان و بهره برداری از اب زیر زمینی آسیب جدی به سفره وارد می شود .
وی گفت : با توجه به محدودیت آب زیر زمینی و همچنین بسته شدن دریچه های آب کشاورزی سدها پس از پایان فصل زراعی و ذخیره سازی آب برای سال زراعی آتی ، انجام کشت دوم نیازمند هماهنگی با امور منابع آب در شهرستان هاست .
وی با بیان اینکه با آغاز طرح تعادل بخشی از ابتدای امسال تا کنون 18 هزار حلقه از منابع آبی استان از جمله چاه ها آمار برداری شد افزود: بر اساس برنامه ریزی تا پایان سال اطلاعات 132 هزار منابع آبی استان جمع آوری و در سامانه ای ذخیره خواهد شد.
معاون بهره برداری آب منطقه ای مازندران از بهره برداران به ویژه شورای اسلامی روستاها و دهیاران خواست با گروه آمار برداری و گشت بازرسی شرکت همکاری تا اطلاعات آب استان به دقت جمع آوری و در برنامه ریزی منابع آب مورد استفاده قرار گیرد .
وی تعداد چاه های کشاورزی استان را 80 هزار حلقه بر شمرد.
انتهای پیام/