وب‌سایت آتلانتیک در گزارشی به تحلیل دلایل اسراف مواد غذایی در آمریکا پرداخت.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از آنتلانتیک، آمریکایی‌ها به میزان غیرقابل باوری مواد خوراکی اسراف می‌کنند. بنابر گزارشی که «گاردین» در هفته جاری منتشر کرد تقریباً نیمی از محصولات آمریکا دور ریخته می‌شوند- معادل سالانه 60 میلیون تُن یا 160 میلیارد دلار. سازمان حفاظت محیط زیست نیز اعلام کرد غذای دور ریخته شده در آمریکا بیشترین فضا را از محل‌های دفن زباله اشغال می‌کند.

اما دلیل این مشکل چیست؟ قیمت پایین مواد غذایی در آمریکا نسبت به دیگر کشورهای جهان مهم‌ترین دلیل اسراف آن است. البته دلیل دیگر، توجه بیش از حد آمریکایی‌ها به کیفیت و ظاهر مواد غذایی است. خریداران آمریکایی میوه‌هایی که تغییر رنگ داده‌اند یا ضربه خورده‌اند و از نظر ظاهری زیبا نیستند را خریداری نمی‌کنند و این امر به دور ریخته شدن مقدار زیادی میوه و سبزیجات منجر می‌شود. 

ارزش متوسط غذای دور ریخته شده برای یک خانواده آمریکایی چهار نفره، سالانه 1600 دلار است. رئیس شرکت «تریدر جوز» سال 2014 هم خریدارانی را که به دلیل ظاهر میوه‌ها آنها را نمی‌خرند و هم خواروبار فروشانی که این میوه‌ها را در قفسه‌های خود جای نمی‌دهند را سرزنش کرد.

به دلیل وجود استانداردهای غیرمنطقی انبوهی از محصولات در مزارع باقی می‌مانند و در همانجا خشک و دور ریخته می‌شوند.

کشورهای دیگر در حال فرهنگ‌سازی برای جلوگیری از اسراف مواد غذایی هستند. برای مثال فرانسه فروشگاه ها را از دور ریختن مواد غذایی که به فروش نمی‌رسند منع کرده است. این کشور از فروشنده ها خواسته مواد غذایی را اهدا کنند. این درحالیست که آلمان نیز بر این مسئله تمرکز کرده و با ایجاد تغییراتی در تاریخ انقضای مواد از دور ریخته شدن آنها جلوگیری می‌کند.

البته آمریکا باید اقدامات جدی و گسترده‌ی فرهنگی را برای رسیدگی به این موضوع انجام دهد و نسبت به کشورهای دیگر راهی طولانی‌تر و دشوارتر در پیش دارد.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار