به گزارش
حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ روابط عمومی جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت؛ با اعلام این خبر افزود: 31 عنوان فیلم سینمایی در این دوره جشنواره شرکت کردند که هیا پنج نفرهای متشکل از آقایان: بهروز اثباتی، پرویز شیخطادی، حبیبالله کاسهساز، علی غفاری و مهدی سجادهچی قرار است فیلمهای واجد شرایط برای رقابت در بخش مسابقه را انتخاب نماید.
در بخش مسابقه سینمای ایران پنج عنوان جایزه تخصصی به این ترتیب پیشبینی شده است: تندیس جشنواره و دیپلم افتخار، به همراه جایزه برای بهترین فیلم/ تندیس جشنواره و دیپلم افتخار، به همراه جایزه برای بهترین کارگردانی/ تندیس جشنواره و دیپلم افتخار، به همراه جایزه برای بهترین فیلمنامه / تندیس جشنواره و دیپلم افتخار، به همراه جایزه برای بهترین بازیگر / تندیس جشنواره و دیپلم افتخار، به همراه جایزه برای بهترین جلوههای ویژه.
یادآور میشود، شورای سیاستگذاری جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت به منظور حمایت و کمک به فیلمهای سینمایی حوزه دفاع مقدس و مقاومت مصوب کرد؛ از فیلمهای سینمایی که به بخش مسابقه جشنواره راه پیدا کنند و برای اولینبار در جشنواره رونمایی شوند تا مبلغ دو میلیارد ریال در نمایش عمومی حمایت خواهد شد. حمایت دو میلیارد ریالی از اکران فیلمهای سینمایی رونمایی شده در جشنواره بینالمللی مقاومت در قالب خرید بلیت، اختصاص بیلبردهای تبلیغاتی و حمایت از پخش تیزر فیلم مربوطه خواهد بود.
برپایه این خبر، مشخصات هیات انتخاب فیلمهای سینمایی جشنواره مقاومت به این شرح است:
بهروز اثباتی، متولد سال 1338 از شهر تهران و دارای مدرک کارشناسی ارشد مدیریت تبلیغات فرهنگی از دانشگاه امامحسین(ع) و دکترای مدیریت استراتژیک با گرایش تهدیدات و امنیت ملی، در دانشکده عالی جنگ دانشگاه امامحسین(ع) است. وی در دوران دفاعمقدس، در ستاد تبلیغات جنگ حضور پیدا کرد و با همراهی شاعرانی چون مرحوم احمد زارعی و مجید زهتاب، کنگره شعر جنگ را راهاندازی و بعدها مراسم انتخاب کتاب سال دفاعمقدس را نیز فعال کرد.اثباتی از سال 1365 تا 1370، مسئول انتشارات سپاه پاسداران بود و از سال 1371، مسئولیت طرح و برنامه تبلیغات و انتشارات سپاه را بر عهده گرفت. مدیریت بنیاد روایت فتح و مدیریت تبلیغات نیروی مقاومت بسیج، از جمله مهمترین فعالیتهای این پیشکسوت ادبیات دفاعمقدساست.
وی در حال حاضر، در دانشکده علوم ارتباطات دانشگاه شهید مطهری و دانشگاه امامحسین(ع) تدریس میکند و مسئول قرارگاه سایبری ستاد کل نیروهای مسلح است.
پرویز شیخ طادی متولد١٣٤٠ در آبادان است. او فعالیت سینمایاش را با طراحی صحنه و لباس فیلم «مهاجر» شروع کرد. از جمله دستاوردهای او میتوان به نامزدی بهترین طراحی صحنه برای فیلم «سجاده آتش» در دوازدهمین جشنواره فیلم فجر، نامزدی بهترین طراحی صحنه برای فیلم آخرین شناسایی در دوازدهمین جشنواره فیلم فجر و نامزدی بهترین طراحی صحنه برای فیلم «روبان قرمز» در هفدهمین جشنواره فیلم فجر اشاره کرد. از سوابق هنری وی میتوان به فیلمهایی چون «سرزمین پدربزرگ»(1377)، «دفتری از آسمان»(1378)، «روایت سه گانه» (اپیزود اول، یک آرزوی کوچک)»(1382)، «پشت پرده ی مه»(1383)، «سینه سرخ»(1385)، «سومین روز پس از مرگ »(1385)، «دایناسور»(1386)، «شکارچی شنبه»(1388) و «روزهای زندگی»(1390) اشاره کرد. شیخ طادی عضو هیات انتخاب و داوری جشنوارههای مختلف سینمایی را برعهده داشته است. وی در جشنوارههای مختلف سینمایی مورد تقدیر قرار گرفته است که از آن جمله میتوان به سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی سیامین دوره جشنواره فیلم فجر اشاره کرد.
حبیبالله کاسهساز در سال 1341 در شهر تهران بدنیا آمد. تحصیلات خود را در رشته سینما ادامه داد و موفق به اخذ مدرک کارشناسی رشته فیلمنامهنویسی از دانشکده سینما و تئاتر از دانشگاه هنر گردید. سوابق مسئولیتی وی عبارت است از: مدیرکل تولید و پشتیبانی امور سینمایی وزارت ارشاد ـ مدیرکل نظارت و ارزشیابی معاونت امور سینمایی وزارت ارشاد ـ مدیر عامل انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس ـ عضو هیأت مدیره انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس ـ عضو شورای عالی جوانان ـ عضو هیأت مدیره انجمن سینمای جوان ایران ـ عضو هیأت مدیره مؤسسه فرهنگی هنری بنیاد روایت ـ عضو هیأت مدیره شهرک سینمایی دفاع مقدس ـ عضو هیأت مدیره مؤسسه رسانههای تصویری. وی تاکنون مدیر تولید بیش از 10 فیلم سینمایی از جمله آخرین مرحله، حماسه مجنون، بازگشت از بوداپست، هور در آتش، راننده سفیر و قله دنیا بود. وی همچنین در تهیهکنندگی چند سریال تلویزیونی و فیلم سینمایی از جمله فیلمهای نوروز و فیلم سینمایی زندانی 707 و فیلم سینمایی پرنده باز کوچک که در خصوص کودک و نوجوان است، فعالیت داشته است.
علي غفاري متولد 1346 تهران، داراي مدرك ديپلم الكترونيك است. وي فعاليت سينمايي را با همكاري در طراحي لباس فيلم «هراس» به كارگرداني شهريار بحراني آغاز كرد. فیلم هایشاهرگ (۱۳۷۶)، چراغ قرمز (۱۳۸۸، استرداد (۱۳۹۰ ) و )، ابوزينب (۱۳۹۳)، از جمله فیلمهای اوست. غفاری در آثار مختلف در مقام دستیار، برنامهریز و حتی بازیگر همکاری داشته است. در دوره گذشته جشنواره فیلم مقاومت فیلم سینمایی ابوزینب از همین فیلمساز تنها فیلمی بوده که رونمایی شده و با استقبال مشتاقان سینما و مردم روبرو شده است.
مهدي سجادهچي سال 1340 در تهران متولد شد. وي كار فيلمنامهنويسي در سينما را از سال 1368 با «پاتال و آرزوهاي كوچك»،آغاز كرد. و تاکنون فیلمنامههای متعددی را در کارنامهاش دراد. وی نویسنده فیلمنامههای: پاتال و آرزوهاي كوچك (۱۳۶۸)، دمرل (۱۳۷۲)، مرد نامرئي (۱۳۷۴)، هفت سنگ (۱۳۷۶)، قاعده بازي (۱۳۷۶) و فیلم سینمایی روز سوم (۱۳۸۵) است که مشاور فیلمنامههای آژانس شيشه اي، برج مينو و هبوط نیز بوده است. سجادهچی علاوه بر نویسندگی فیلمنامه و تدریس، عضو هیاتهای داوری جشنوارههای مختلف ملی و بینالمللی بوده است.
*آثار راهیافته به دو بخش حرفهای و مردمی مسابقه جلوهگاه نور چهاردهمین جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت اعلام شد188 فیلم برای حضور در دو بخش حرفهای و مردمی مسابقه جلوهگاه نور جشنواره با موضوع دلگفتهها و خاطرات پدران و مادران شهدا متقاضی حضور شدند که از میان این آثار 14 اثر به بخش حرفهای و 7 اثر به بخش مردمی راه پیدا کردند.
بر اساس این گزارش اسامی آثار راهیافته به بخش مسابقه جلوهگاه نور که توسط هیات انتخاب این بخش متشکل از سیدهادی منبتی، رضا ایرانمنش، حبیبالله بهمنی، علیرضا عاقلزاده و رحمان سیفیآزاد انتخاب شدهاند، به شرح زیر میباشد.
در بخش حرفهای: فیلم یک روز، یک زندگی به کارگردانی علی محمد خانیکی_محمد صادق رمضانی مقدم پیرامون پدر و مادر شهید ابوالقاسم نخ فروشان، جوانم فدای جوانش به کارگردانی کاظم دهقانی اشکذری پیرامون پدر و مادر شهید کاظم ابوترابی زارچی، فیلم وصیت نامه به کارگردانی محمد صفا پیرامون پدر و مادر شهید عزت الله کرمعلی، فیلم مادر به کارگردانی اصغر بختیاری پیرامون پدر و مادر شهید هوشنگ خوش خبر، فیلم فرزند مرشد حسین به کارگردانی اصغر بختیاری پیرامون پدر و مادر شهید محمد جواد کاظمی، فیلم سادات خانم به کارگردانی حمید امینی پیرامون پدر و مادر شهید حسین خراشادی زاده، فیلم چلچراغ(روایت زندگی شهید حسین آذرنیا) به کارگردانی علیرضا فرد پیرامون پدر و مادر شهید حسین آذرنیا، فیلم گل نساء به کارگردانی صغری مرادی پیرامون پدر و مادر شهید نورمحمد بابایی، فیلم مرغابیهای امام زمان(ع) به کارگردانی ابوالفضل گلفام پیرامون پدر و مادر شهید قربانعلی فرخنیا، فیلم حکایت شیرین به کارگردانی بهرام شعبانی پیرامون پدر و مادر شهید کمال اصغری، فیلم مادرانه به کارگردانی ساسان فلاحفر پیرامون پدر و مادر شهید مهدی صابری، فیلم فروغ به کارگردانی ثریا پبدنی پیرامون پدر و مادر شهید علی قوچانی، فیلم بی بی به کارگردانی حسین طالبی مقدم پیرامون پدر و مادر شهید محمد پورزکی خانی، فیلم آبی به رنگ کربلا به کارگردانی جواد شکاری پیرامون پدر و مادر شهید غلامحسن حسینی سوق.
در بخش مردمی: فیلم سرو بی سر به کارگردانی زهرا جمالی لیچایی پیرامون پدر و مادر شهید نادر جمالی لیچایی، فیلم مادر خوانده به کارگردانی حامد کشانی پیرامون پدر و مادر شهید نادر نظمیپور، فیلم قطعه شهدا به کارگردانی فضلالله قربانیفر پیرامون پدر و مادر شهید محمدرضا محمدی، فیلم دامن عروج به کارگردانی مصطفی میرزایی پیرامون پدر و مادر شهید سید علی دوامی، فیلم مهمان شعبان به کارگردانی فرهاد بهبهانی(حاجری) پیرامون پدر و مادر شهید شعبان گلکار، فیلم دسترنج به کارگردانی زهرا براتی پیرامون پدر و مادر شهید مهدی سلطانی، فیلم قاصدی از کوی عشق به کارگردانی محسن جهانبانی پیرامون پدر و مادر شهید حسین راحت خواه.
گفتنی است چهاردهمین جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت به همت بنیاد فرهنگی روایت و انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس از 2 تا 9 مهرماه سال جاری در تهران برگزار میشود.
انتهای پیام/