به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران
جوان از کرمان سعید گوهری بااشاره به اینکه گوشت منبع اصلی تامین پروتئین بدن
است،افزود: آهن موجود در گوشت قرمز،گوشت مرغ وماهی منبع اصلی ویتامین B و روی می باشد.
وی گفت:گوشت را برای کوتاه مدت باید در یخچال ودر
دمای زیر ۴درجه و برای طولانی مدت در فریزر نگهداری کرد.
سعید گوهری بااشاره به اینکه سطح گوشت محیط مناسبی
برای رشد میکروارگانیسم هااست، افزود: گوشت یخ زده و فریز شده را نباید در دمای
محیط ویا زیر آب گرم قرار داد،بلکه
باید در یخچال گذاشت تا یخ آن طی ۱یا۲ساعت باز شود.
وی عنوان کرد: گوشت تازه بایدرنگ قرمز روشن وسطحی
آبدار داشته باشد.
سعیدگوهری به خصوصیات گوشت ماهی تازه وسالم اشاره
کرد وگفت: ماهی سالم بدنی لزج وبراق وچشم درخشانی دارد.
وی گفت: ماهی تازه را می توان ۱تا۲روز در یخچال و۳تا۴ماه در فریزر نگهداری کرد.
انتهای پیام/ی