به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه
خبرنگاران جوان از همدان؛ حمیدرضا الوند اظهار داشت: از این میزان 165 مرکز شهری و 140 مرکز روستائی و حاشیه شهر است.
وی افزود: تنها ۱۰ درصد کودکان همدانی از مهدهای کودک استفاده می کنند و این افراد از نظر هوش و سیر تکاملی موفق تر خواهند بود.
الوند اظهار داشت: تا پایان امسال مهد کودک استاندارد از نظر نیروی انسانی متخصص و تجهیزات آموزشی مناسب توسط بخش خصوصی در استان راهاندازی میشود.
وی با بیان اینکه 60 درصد کودکان مهدهای روستایی استان روزانه یک وعده غذای گرم دریافت می کنند، ادامه داد: در مهدهای کودک روستائی و حاشیه شهر روانه یک وعده غذای گرم به کودکان ارائه می شود.
این مسئول تصریح کرد: مهارتآموزی و جامعهپذیری هدف اصلی فعالیت مهدهای کودک است و در این راستا 5 محور رشد تربیتی و جسمانی، عاطفی، اخلاقی و معنوی، اجتماعی و زیباشناسی در مهدهای کودک مورد توجه است.
مدیرکل بهزیستی استان همدان اظهار داشت: تمام مهدهای کودک زیرپوشش بهزیستی استان همدان دارای تابلوی مشخص هستند و 154 شاخص با معیارهای عمومی، قوانین و مقررات،معیارهای آموزشی و میارهای فیزیکی و امنیتی و تجهیزات مهد سنجیده می شوند.
وی از طراحی مجله تخصصی برای کودکانی خبرداد و گفت: این مجله برای کودکانی است که به دلایل مختلف امکان بهره مندی از خدمات مهدهای کودک را ندارند تهیه و چاپ می شود.
انتهای پیام/ د