گاهی اوقات کفش‌های‌مان به دلیل عرق کردن پاها، بوی ناخوشایندی دارند و جایگاهی برای قارچ‌ها و باکتری‌ها هستند اما با روشی که در ادامه می‌خوانید می‌توانید از بوی بد و بیماری جلوگیری کنید.

به گزارش گروه وب‌گردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ قبل از هر کار بهتر است همیشه قبل و بعد از پوشیدن کفش، پاهای خود را خوب با آب و صابون بشویید، به گفته مادربزرگ‌ها مریضی یا از پا شروع می‌شود یا از سر، به همین دلیل بهداشت پا بسیار مهم است. جوراب‌های نایلون و پلی استر را کنار بگذارید و سعی کنید جوراب پنبه‌ای یا پشمی بپوشید تا پای شما کمتر عرق کند و کمتر بو بگیرد. کفش را بدون جوراب نپوشید، زیرا پا بیشتر عرق می‌کند و بو می‌گیرد.
 

کفش‌های تان را حداقل هر دو روز زیر نور آفتاب قرار دهید تا هم هوا بخورند هم باکتری‌های آن کشته شوند.

تا جایی که امکان دارد از پوشیدن کفش‌های پلاستیکی خودداری کنید به غیر از بوگرفتن کفش به چشمان شما نیز آسیب می‌رسانند.

اگر کفش‌ها قابل شست و شو هستند بهتر است از هر از گاهی آنها را بشوئید.
 
هر روز جوراب‌هایتان را عوض کنید.

اگر پاهای‌تان خیلی عرق می‌کنند ممکن است به دلیل استفاده زیاد از ادویه به همراه غذا باشد بنابراین باید مصرف ادویه‌جات را کمتر کنید یا بهداشت پاها و کفش‌ها را بیشتر رعایت کنید.

چای دم کنید، پس از خنک شدن آنرا در لگنی بریزید سپس پاها را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در آن قرار دهید، بعد از آن پاها را با آب و صابون بشوئید.

در یک لگن یک فنجان سرکه و یک لیتر آب بریزید و دو بار در هفته پاهای‌تان را در آن قرار دهید.

داخل کفش ۲ قاشق غذاخوری نمک دریا یا جوش شیرین بریزید و حداقل ۱۲ ساعت بگذارید در کفش بماند، روز بعد نمک و جوش شیرین را از کفش پاک کنید؛ کفش‌ها نه تنها بوی عرق نمی‌دهند بلکه خوش بو می‌شوند.

منبع: تابناک

انتهای پیام/


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.