عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی گفت: گوشت شتر حاوی ویتامین های گروه B فراوانی می باشد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان، دکتر حسن زاد آذر گفت: گوشت شتر سرشار از ویتامین های گروه B است که در تقویت اعصاب تاثیر زیادی دارند. همچنین روی موجود در آن در تقویت قوای جنسی و جلوگیری از اختلالات در رشد جنین کارآمد است.
وی افزود: ویتامین های گروه B حاوی مقدار فراوانی آهن است که برای افرادی که دچار کم خونی هستند مفید است. این گوشت دارای کالری بسیار بالا می باشد که می تواند به جای گوشت گاو و مرغ هم استفاده شود.
دکتر حسن زاد آذر در پایان گفت: بهتر است که ورزشکاران و دانش آموزان از گوشت شتر استفاده کنند تا باعث تقویت قوای جسمانی شود.
 
انتهای پیام/ ب   

برچسب ها: گوشت شتر ، آهن ، زنجان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.