مقام‌های روسیه به صورت رسمی از طرح ساخت بمب‌افکن ماورای صوت و رادارگریزی رونمایی کرده‌اند که می‌تواند با رسیدن به سرعت ۵ ماخ از فضا بمباران هسته‌ای انجام دهد.

گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان - مقام‌های روسیه به صورت رسمی از طرح ساخت بمب‌افکن ماورای صوت و رادارگریزی رونمایی کرده‌اند که می‌تواند با رسیدن به سرعت ۵ ماخ از فضا بمباران هسته‌ای انجام دهد.

این بمب افکن مشهور به PAK-DA که می‌تواند با ۵ برابر سرعت صوت حرکت کند با طراحی رادارگریز خود قابلیت پنهان‌کاری کامل دارد و با سرعت فوق‌العاده خود می‌تواند در کمتر از ۲ ساعت به هر هدفی در هر نقطه جهان برسد.

به گفته مقام‌های روسیه این جت بمب‌افکن با رسیدن به سرعت ۵ ماخ حتی می‌تواند از فضا خارج شود و از فضا بمب‌های هسته‌ای که همراه دارد را رها کند.  مقام‌های روسیه ابراز امیدواری کرده‌اند که اولین نمونه این بمب‌افکن تا ۶ سال دیگر آماده آزمایش شود.

بمب‌افکن ماورای صوت روسیه که می‌تواند از فضا بمباران هسته‌ای انجام دهد/ رسیدن به هر هدفی در ۲ ساعت


سرهنگ سرگئی کاراکایف، فرمانده نیروهای موشکی راهبردی روسیه، ساخت موتور آزمایشی برای این بمب‌افکن را تائیدکرده و آزمایشات آن را موفق خواند. سرهنگ الکسی سولودونیکف،یکی از مسئولان این پروژه هم با راهبردی خواندن این بمب‌افکن بر امکان بمباران هسته‌ای از فضا توسط این بمب‌افکن تاکید کرده است. او اعلام کرده که روسیه تا سال ۲۰۲۰ موتور این بمب‌افکن را به مرحله آزمایش نهایی خواهد رساند. طرح آزمایشی موتور این بمب‌افکن قرار است به زودی در نمایشگاه بین‌المللی فناوری نظامی به نمایش گذاشته شود. مقام‌های روسیه اعلام کرده‌اند که هدف از ساخت این بمب‌افکن پرواز آن از یک آشیانه معمولی و رسیدن آن به حداکثر سرعت لازم در حالتی مشابه یک راکت است.

بمب‌افکن ماورای صوت روسیه که می‌تواند از فضا بمباران هسته‌ای انجام دهد/ رسیدن به هر هدفی در ۲ ساعت


موتور این بمب‌افکن برای فعالیت در دو وضعیت طراحی شده است. در حالت اول، موتور از سوخت کروسان برای پرواز معمولی و در حالت دوم از متان و اکسیژن برای تامین نیروی جت به منظور حرکت در فضا استفاده خواهد کرد. طراحی این بمب‌افکن را برخی مشابه بمب‌افکن بی-۲ آمریکا دانسته‌اند. سرعت بسیار بالا و امکان خروج آن از جو زمین و ورود به فضا اما مسئله‌ای نیست که کارشناسان نظامی به سادگی از کنار آن عبور کنند.

منبع: خبرآنلاین

انتهای پیام/


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۰۹ ۲۹ تير ۱۳۹۵
خارق العاده هست