به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه، احمدامینی کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط وحرفه ای مرکز بهداشت سردشت در مورد اهمیت تامین آب شرب سالم و بهداشتی، بیماریهای منتقله از آب ومواد غذایی، نحوه صحیح کلر زنی، کلر سنجی و ایمنی تماس با پرکلرین و گازگلر و همچنین نحوه ایجاد تعامل و رفع مشکلات بهداشتی مربوط به تامین آب شرب در مناطق روستایی مطالبی را ارائه و خاطر نشان نمود که کنترل کیفی آب از محل آبگیر تا نقطه مصرف بر عهده همکاران حوزه بهداشت است و شرکت آب و فاضلاب روستایی نیز موظف به تامین آب شرب سالم و بهداشتی برای مردم میباشد.
امینی با تاکید برتعامل آبداران و بهورزان، پرداختن جدي به امر كلر سنجي و كلر زني در روستاها را درتامین آب سالم و بهداشتی امری مهم ارزیابی کرد و خاطر نشان شد که اولویت کاری همکاران ، شناسایی مناطق بحران خیز و رفع سریع عوامل الودگی می باشد.
در ادامه این جلسه محمد امین زاده کارشناس مسئول واحد مبارزه با بیماریها مرکزبهداشت سردشت نیر در خصوص بیماری التور و نحوه پیشگیری از آن و همچنین طغیان بیماریهای منتقله از آب ومواد غذایی مطالبی را برای حاضرین بیان نمود.
در پایان این جلسه رسولی و عبداله پور از کارشناسان اداره آب و فاضلاب روستایی در مورد مشکلات مربوط به آب شرب روستایی مطالبی ارائه و گزارشی در خصوص عملكرد كنترل كيفي و مزيت کلرسنجی مشترک در روستاهای سطح شهرستان سردشت بیان کردند و در پایان این جلسه، پس از جمع بندی مسائل مطرح شده، بر اهمیت دادن به کیفیت آب و تعامل بین آبداران و بهورزان تاکید شد.
انتهای پیام/س