جوانانی که در این جشواره خود شان را کاندید می کنند از ۱۸ -۳۵ سال سن دارند، او همزمان گفت که در این جشنواره درجه تحصیلی معیار نیست.
گفته
می شود که این برنامه در راستای تحقق اهداف، كشف استعدادها و استفاده از
استعدادهای بالقوه در داخل كشور و انتقال تجربه های علمی و فنی جوانان خارج
و داخل كشور به عنوان یكی از مهمترین مأموریت ها و محورهای اصلی فعالیت
های حمایتی شبكه حمايت مورد تجربه قرار گرفته و به شكل "جشنواره جوانان
برتر" مطرح شده است.
آقای نصیری می گوید در اين جشنواره به طور متفاوت از بسياری جشنواره های ديگر، مشاركت مردمی وجود دارد به طوريكه متقاضيان با ارسال بیوگرافی، فعاليت ها و عکس خودشان در اين جشنواره كانديد می شوند.
نصیری همزمان گفت که برای شناخت هرچه بیشتری جوانانی که خودشان را کاندید می کنند، هماهنگی های قبلی با رسانه ها صورت گرفته و جوانان میتوانند در یک برنامه کاملا اختصاص داده شده طرح ها و فعالیت های گذشته شانرا همگانی سازند.
به گفته کنشکا نصیری بعد از این که جوانان خود را کاندید کرده و طرح و فعالیت های خود شان را اعلام کردند، سپس در زمان مشخصی نظرسنجی انلاین انجام می شود.
او افزود که از ميان كليه كانديدها، ٥٠ نفر كه بلند ترين رای را داشته باشند طی برگزاری مراسم جشنواره كه همراه با موسيقی، برنامه های نمايشی و تفريحی است، انتخاب می شوند.
گفته می شود که این جشواره همزمان در کشور های افغانستان، آلمان، روسیه، ترکیه و کانادا تحت نام "افغان یوت" برگزار می شود.
نصیری می گوید جوانانی که علاقه مند به این جشنواره باشند می توانند خلص سوانح و عکس خودشان را به ایمل ادرس ( afghan.hemayat@gmail.com) ارسال کنند و یا هم به شماره تماس (٧٨٦٣٧٠٩٢٧) تماس بگيرند.
انتهای پیام/