ریاست تربیت بدنی و ورزش افغانستان، مسوده قانون این نهاد را با مشارکت مقامات دولتی و مسئولین ورزشی به بحث و نظر‎خواهی گذاشت.

نظر خواهی در مورد مسوده قانون ریاست تربیت بدنی و ورزش در کابلبه گزارش حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران جوان، ریاست تربیت بدنی و ورزش افغانستان، مسوده قانون این نهاد را با مشارکت مقامات دولتی و مسئولین ورزشی به بحث و نظر‎خواهی گذاشت. این مسوده به تاسی از ماده پنجاه و دوم قانون اساسی و حکم شماره ۲۶۸۰ مورخ 1394/12/25 مقام محترم ریاست جمهوری اسلامی افغانستان، ریاست عمومی تربیت بدنی و ورزش موظف شده بود تا به تهیه قانون تربیت بدنی و ورزش، تعیین اهداف، وظایف، مسوولیت ها، مکلفیت ها و صلاحیت های نهادهای ورزشی در مطابقت با معیارهای ملی و بین المللی به طرح و تدوین مقرره ها، طرزالعمل ها، لوایح و رهنمودها اقدام کند.


محمد همایون خیری، رییس عمومی ریاست تربیت بدنی و ورزش گفت: هدف از تهیه مسوده قانون تربیت بدنی و ورزش، پرورش نیروهای جسمانی و تقویت روحیه سالم در افراد جامعه می باشد تا برای همه اقشار کشور بتوانند از زمینه های بهتر فعالیت های ورزشی برخودار شوند.


وی از روسای پیشین تربیت بدنی شکایت کرد و گفت: در گذشته در نهادهای ورزشی کشور قوم گرایی و واسطه گرایی بود، لذا همین باعث شده که ورزش و ورزشکار ضعیف شود، اما در حال حاضر به شخصی اجازه نمی دهیم که از نام ورزش سوء استفاده کند.


خیری، اضافه کرد: در گذشته روسای برخی از فدراسیون ها میراثی ریاست می کردند و به همین منظور به ورزش و ورزشکار صدمه های زیادی وارد شده که در آینده های نزدیک این معضل حل خواهد شد.


این در حالی است که بیشتر روسای فدراسیون ها ورزشی به این باورند که این مسوده تا جنبه عملی پیدا نکند، هیچ کاربردی ندارد.


وی افزود: این مسوده می تواند که جلوی کسانی که فدراسیون های خیالی را ایجاد کرده بودند بگیرد و ورزش افغانستان معیاری و قانونمند شود.


رییس عمومی ریاست تربیت بدنی و ورزش گفت: در برنامه های آینده ریاست تربیت بدنی و ورزش روی فدراسیون های ورزشی ولایات کشور کار بیشتر صورت خواهد گرفت تا ورزشکاران ولایت های افغانستان به رشد و ترقی خوبی نایل شوند.


خیری با ابراز اینکه سیستم کاری ریاست تربیت بدنی و ورزش معیاری می شود گفت: در آینده تصمیم داریم تا تمام کارمندان ریاست تربیت بدنی و روسای فدراسیون های مسلکی و با سواد باشند تا ورزش به سطح معیاری برسد.

در همین حال، صدیقه نورستانی معاون کمیته ملی المپیک و رییس فدراسیون کوهنوردی گفت که این مسوده قانون تربیت بدنی می تواند برای رشد و پیشرفت ورزشکاران کمک کند.


وی اضافه کرد که ریاست تربیت بدنی و ورزش باید این مسوده به بحث بیشتر بگیرد و از سایر کسانی که در ورزش سهیم هستند نظر خواهی کند تا نظر همه ورزش دوستدان در این مسوده باشد.


گفتنی است که این مسوده از سوی ریاست تربیت بدنی و مسوولین تربیت بدنی در ۱۸ فصل ترتیب شده و ریاست کمیسیون را عبدالناصر هوتکی معاون فنی و مسلکی ریاست تربیت بدنی و ورزش به عهده دارد و تا یک هفته آینده مسوده به مجلس نمایندگان فرستاده می شود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار