آذربایجان غربی با انواع غذاهای بومی- محلی حضور فعال خواهد داشت.

به گزارش  خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه، نشست هماهنگي و برنامه ريزي جهت شركت در اولين جشنواره سفره ايراني- فرهنگ گردشگري با حضور صاحبان رستورانها، غذاخوري ها و انجمن هاي محلي در اين اداره كل تشكيل شد.

  مديركل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان غربي گفت: يكي از انگيزه هاي مهم گردشگران، آشنائي و بهره مندي از غذاهاي محلي جامعه مقصد است كه سازمان مركزي نيز با تشخص اين مهم، درصدد است تا نمايشگاهها و جشنواره هاي منطقه اي و استاني مربوط به خوراك وغذا را ترويج دهد و اين جشنواره نيز در همين راستا،‌تعريف شده است.

جليل جباري افزود: استان آذربايجان غربي داراي تنوع غذائي زيادي است كه تا حالا آنچنان كه بايد، نتوانسته ايم در بازارها و مناسبتهاي ويژه به معرفي آن بپردازيم لذا اين فرصت خوبي است تا با حضور حداكثري، غنا و توان استان را در اين خصوص به نمايش بگذاريم.

وی ادامه داد: گردشگر در سفرش هميشه به دنبال جاذبه هاي متفاوت و خاص است و ما بايد در شيوه هاي پذيرائي از گردشگران، نوآوري و ايده هاي جديد داشته باشيم.

حسين امامي معاون گردشگري اداره كل ميراث فرهنگي نيز در اين جلسه با اشاره به محورهاي جشنواره گفت: اين جشنواره در دو بخش اصلي شامل: عرضه عمومي غذاهاي بومي- محلي و بخش مسابقه اي برگزار مي شود و هدف ما اين است كه در هر دو بخش جشنواره علي الخصوص بخش مسابقه اي، با تنوع غذائي و كيفيت بالا شركت كنيم.

حسين امامي افزود: غذاها و خوراكيهاي متنوع و زيادي در شهرستان هاي استان توسط كدبانوان و آشپزهاي حاذق تهيه مي شود و ما بايد سعي كنيم تا انواع آن را اعم از: پيش غذا، دسرها و دم نوش ها را با رعايت اصول و استانداردهاي مربوط ارائه دهيم تا درنهايت بتوانيم رضايتمندي مشتريان و گردشگران را جلب كنيم.

در اين نشست پس از اظهار نظر و بررسي هاي كارشناسي، غذاهاي اصلي، دسرها و دم نوش هاي بومي- سنتي استان براي عرضه در جشنواره سفره ايراني- فرهنگي گردشگري، معرفي شد.

انتهای پیام/س

برچسب ها: محلی ، گردشگران ، ارومیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.