به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، از
قزوین ؛ در بخش غذا شیرین پلو، دسر باقلوا، پیش غدا آش ترش، دمنوش چهار گل از استان قزوین عنوان برتر را از آن خود کرد.
مژگان نیکزاد سرآشپز قزوینی هم عنوان رتبه نخست این جشنواره را کسب کرد .
زهرا آهنی هم در بخش آزاد غذای سنتی آباجی از قزوین شایسته تقدیر شد.
مسابقه آشپزی غذاهای سنتی جشنواره سفره ایرانی – فرهنگ گردشگری با حضور
تیمهای شرکت کننده از استانهای قزوین، گیلان، مازندران و گلستان در بام
سبز رامسر برگزار شد.
انتهای پیام/