از ابتدای سال تا کنون6 تن گوشت شترمرغ تولید شده است.

تولید 6 تن گوشت شتر مرغ در 4 ماه نخست سالبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی همدان با اشاره به اینکه 10 واحد پرورش شتر مرغ صنعتی در استان همدان فعالیت می کنند  گفت: از این شمار 5 واحد مربوط به پرورش شتر مرغ مولد و 5 واحد پرورش شتر مرغ پرواری است و شماری واحد پرورش شترمرغ سنتی و بدون پروانه بهره برداری هم در استان فعال هستند.

محمد نظرپور افزود : ظرفیت 5 واحد پرورش شتر مرغ مولد 220 قطعه است که در شهرستان های همدان ، ملایر ، فامنین ، کبود راهنگ و رزن تولید می شود.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی همدان افزود : سالانه 17 تن گوشت شترمرغ و 17 تن تخم شترمرغ در این استان تولید می شود.

شترمرغ نسبت به بیماریها مقاوم است اما می تواند ناقل بیماری های بخش طیور باشد هر چند با رعایت موارد بهداشتی معمولا خیلی بیمار نمی شود .

گوشت شترمرغ ارزش غذایی بالایی دارد و اسید آمینه های ضروری به طور کامل در آن وجود دارد، همچنین این گوشت از گوشت گوساله لذیذتر است و کیفیت بالایی دارد و موجب برطرف شدن کم خونی می شود.

انتهای پیام/ ص


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.