کشاورزان هرمزگانی تاکنون بیش از 20 هزار تن انبه از باغ های استان برداشت کرده اند .

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس،مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد تا پایان فصل برداشت 24 هزار تن انبه از بیش از2 هزار هکتار باغ های استان برداشت شود که ده درصد بیشتر از پارسال است.
مسعود گرگیج افزود: تغذیه مناسب درختان، مبارزه تلفیقی با آفات و شرایط مساعد آب و هوایی علت این افزایش تولید است.
وی گفت: محصول برداشت شده علاوه بر مصرف استان به استان های تهران، اصفهان و کرمان فرستاده می شود.
شهرستان‌های میناب و رودان از مناطق مهم تولید انبه در هرمزگان است.
لانگرو، سندری، آلفاسو ، مشک و عروس از ارقام انبه در هرمزگان است.
برداشت انبه در هرمزگان از اوایل اردیبهشت با انبه نارس آغاز می شود و تا اواخر مرداد به پایان می رسد.
انبه میوه گرمسیری است و سرشار از ویتامینهای آ ، بی ، سی ، کربوهیدراتها ، اسیدهای چرب ، پروتینها ، اسیدهای عالی ، مواد معدنی و ضد سرطان است.
هرمزگان رتبه نخست تولید و سطح زیر کشت انبه را در کشوردارد .
انتهای پیام/ر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.