کیفیت نان سنگک در شیراز افزایش میابد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت : نان سبوس‌دار منبع خوبی از انواع ویتامین ها است که برهضم بهتر تاثیر دارد.
محمد مهدی رزمجوب افزود: طرح افزایش کیفیت نان سنگک با هدف کاهش بیماری‌های غیر واگیر از جمله سکته ودیابت وسرطان و افزایش سلامت عمومی جامعه اجرا می شود.
انتهای پیام/س
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.