کارگاه آموزشی کشت نشایی محصولات زراعی در گلستان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان؛ در این کارگاه دکتر مختار پور، محقق مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی و بیش از 50 نفر از کارشناسان معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گلستان حضور داشتند.

مهندس محمدرضا عباسی مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی در این کارگاه آموزشی گفت: صرفه جویی حداقل دو نوبت آب، پیش رسی محصول و کاهش طول دوره رویش در مزرعه حداقل به مدت یکماه، تراکم یکنواخت و مناسب مزرعه و کاهش خسارت آفات و افزایش تولید عملکرد از مهمترین فایده کشت نشایی است.

وی ادامه داد: در این روش ، نشای محصولات زراعی17 روز بعد از مرحله داشت به مزرعه انجام می شود.در استان گلستان بیش از 650 هزار هکتار زمین کشاورزی و باغ وجود دارد که 90 درصد آب های زیرزمینی و آب ذخیره شده در سدهای این استان را مصرف می کنند.




انتهای پیام/م
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.