حسین رستگار رییس آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو در گفت و گو با
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: در نوشابه های رژیمی از شیرین کننده های فاقد گلوکز استفاده می کنند چراکه گلوگز موجود در قندهای معمولی عوارضی برای افراد از جمله دیابتی ها به همراه دارد.
وی در خصوص شیرین کننده های فاقد گلوکز اینگونه توضیح داد: برخی از این شیرین کننده ها شیمیایی و سنتتیک و برخی از آن ها طبیعی ،برگرفته از گیاهی با نام استویا هستند. شیرین کننده های طبیعی 10 تا 50 برابر شکر شیرینی دارد و به علت جذب ناچیز آن در سیستم گوارش،صدمه ای وارد نمی کند.
رستگار با اشاره به تحقیقات صورت گرفته برای اثبات مضر بودن نوشابه های رژیمی، بیان کرد:هنوز مستنداتی از مضر بودن این نوشابه ها در دست نیست. نمونه های غیرمجاز از بازار حذف شده اند ، نمونه های موجود در بازار نیز هیچ مشکلی ندارند.
رییس آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو ادامه داد:نوشابه ها و شیرین کننده هایی که در بازار ما به صورت مجاز عرضه می شوند در تمام دنیا مورد مصرف قرار می گیرند از همین رو جای نگرانی برای مصرف آن ها وجود ندارد.
انتهای پیام/