در بازه زمانی پنج‌ماهه بیش از ۱۰ هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد، تاریخ گذشته و غیرقابل‌مصرف معدوم‌سازی شد.

 به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره یک اصفهانبا اشاره به اینکه بیش از 10 هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد، تاریخ گذشته و غیرقابل‌مصرف معدوم‌سازی شد، اظهار داشت: در این راستا از معاونت دادسرای عمومی شهرستان و با همکاری شهرداری منطقه انبارها تخلیه و این مواد غذایی فاسد جهت معدوم‌سازی به محل دفن زباله شهرستان منتقل شد.

شهرام احتشامی افزود: از ابتدای اسفند سال گذشته تا اواخر تیرماه سال جاری در بازه زمانی پنج‌ماهه بیش از 35 هزار و 850 کیلوگرم انواع مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته توسط بازرسان بهداشت محیط کشف و توقیف گردیده بود.

مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره یک اصفهان تصریح کرد: در راستای کنترل مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی و نظارت ویژه ‌بر شرایط تولید انواع مواد غذایی در کارگاه‌های مجاز و غیرمجاز در سطح منطقه تحت پوشش مرکز بهداشت شماره یک موفق به توقیف و جمع‌آوری مقادیر بسیار زیادی انواع مواد غذایی تاریخ گذشته، فاسد، تقلبی و غیرقابل‌مصرف شد.

وی ادامه داد: اکثر این مواد غذایی با توجه به فسادپذیر بودن در محل کشف با رضایت متصدی معدوم شده است.

احتشامی به کلیه متصدیان و فروشندگان مواد غذایی توصیه کرد که نهایت دقت را در عرضه و تولید مواد غذایی داشته و امنیت و سلامت مواد غذایی را در سطح شهر و روستا در اولویت اقدامات خود قرار دهند، در غیر این صورت پرونده آن‌ها به همراه گزارش تخلفات مربوطه به مراجع قضایی ارسال و برخورد لازم انجام خواهد شد.



انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.