به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
زنجان، دکتر حسن زاد آذر گفت: سبوس نان جو در هر 100 گرم حدود چهار گرم حاوی فیبر است. از این جهت نان جو برای افرادی که مبتلا به دیابت هستند بسیار مفید است.
وی افزود: هر فرد دیابتی روزانه به 20 تا 30 گرم فیبر نیاز دارد که بدین ترتیب بخش زیادی از آن را می توان با نان جو و بقیه را با خوردن حبوبات و سبزی ها جبران کرد.
دکتر حسن زاد آذر گفت: متاسفانه آمار بیماران دیابتی روز به روز بالا می رود و بهتر است که این افراد نان جو را به عنوان بخشی از رژیم غذایی خود قرار بدهند.
انتهای پیام/ ب