به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
شیراز؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت :با پیگیری های انجام شده 100 نانویی سنگک در شیراز مجوز پخت نان سبوس دار را دریافت کرده اند تا نان سالم و سبوس دار به مردم ارائه دهند .
ایمانیه افزود :استفاده نکردن از سبوس باعث می شود ابتلا یافتن به 11 نوع سرطان ،ابتلا به دیابت و سکته های قلبی و مغزی در افراد ایجاد شود .
وی تصریح کرد :به ازای هر وعده غذایی که از نان سبوس دار استفاده می کنیم خطر ابتلا به سکته های قلبی تا هفت درصد کاهش و میزان ابتلا به دیابت را 50 درصد کاهش می دهد.
انتهای پیام/س