همشهریان می توانند تخلف واحد های سنگکی در عدم استفاده ازآرد سبوس دار را گزارش دهند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان ؛ رئیس اتحادیه ی نانوایان در گفتگو با خبرنگار باشگاه گفت : واحد های سنگکی استان موظف به استفاده از آرد سبوس دار هستند.
وی افزود : این آرد ها در کیسه های سبز رنگ بسته بندی می شوند و همشهریان در صورت مشاهده ی بسته های آرد با رنگ های متفاوت ، می توانند این تخلف را به شماره تلفن 124 و 190 گزارش دهند.  
وی تصریح کرد : در صورت گزارش تخلف ، سریعا به موضوع رسیدگی خواهد شد و اگر واحد متخلف تا 48 ساعت برای خروج آرد های نامناسب از محل اقدام نکند ؛ با پلمپ و جریمه ی نقدی مواجه می شود.
الماسی اظهار کرد : سبوس موجود در نان ، عاملی موثر در جلوگیری از ابتلا به بیماری های واگیرداری نظیر چاقی ، چربی خون ، سرطان و بیماری های قلبی و عروقی به شمار می رود.
انتهای پیام/ا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.