به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، رئیس اداره میراث فرهنگی نیشابور در این مراسم گفت: شیخ حسن جوری تاثیر بسیار زیادی در بوجود آمدن تفکر شیعی و بوجود آمدن شیعه در ایران داشته است.
مهدي کوثری با اشاره به اهمیت مکان رویدادها در بحث گردشگری افزود: ما زمانی می توانیم به تاریخ نیشابور افتخار کنیم که با ایجاد مکان رویداد به شناساندن این تاریخ پر افتخار بپردازیم.
وی شناسایی و معرفی مکان رویدادها، بزرگداشت شخصیت ها و ظرفیت بومگردی روستاها را از جمله قابلیت های گردشگری اعلام کرد و گفت: این قابلیت ها در زمینه ایجاد درآمد و رفاه تاثیر بسیاری در روستاها دارد.
کوثری با اشاره به ظرفیت ها و قابلیت های گردشگری روستای جوری و استقبال خود اهالی روستا، تبدیل خانه شیخ حسن جوری به موزه و آماده سازی خانه های قدیمی روستای جوری برای ورود گردشگر را از جمله فعالیت ها برای زادگاه شیخ حسن جوری اعلام کرد.
بخشدار مرکزی نیشابور نیز در این مراسم گفت: میراث فرهنگی ما هویت ماست و باید در حفظ آن کوشا باشیم.
بوژمهرانی گفت: از این میراث باید با برگزاری همایش ها و بزرگداشت ها پاسداری کنیم.
بخشدار مرکزی نیشابور، ولایت پذیری، خود باوری و شهادت طلبی را از جمله خصوصیات شهید شیخ حسن جوری اعلام کرد و افزود: در سالی که از سوی مقام معظم رهبری به نام اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل نامگذاری شده است باید از این خودباوری شهید نشات گرفته و باور کنیم که می توانیم.
رونمایی از تابلوی روستای جوری به عنوان زادگاه این عالم مبارز، برگزاری نمایشگاه صنایع و هنرهای دستی اهالی روستا، پذیرایی با آش بی بی؛غذای نذری و سنتی نیشابور، اجرای نمایش آیینی چوله قزک توسط کودکان این روستا از جمله برنامه های این مراسم بود.
انتهای پیام//