وی افزود: اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی با حمایت جدی از تولیدکنندگان، کاهش وابستگی های نفتی، اتکا به اقتصاد دانش بنیان، مردمی کردن اقتصاد، شفاف سازی و کوتاه کردن دست قاچاقچیان و دلالان از بازارهای اقتصادی و استفاده از فناوری های نو از طریق ارائه امکانات و اعطای تسهیلات لازم به کارآفرینان میسر می شود.
رشیدیان تصریح کرد: بی شک رشد مداوم علوم ، فنون و تغییرات سریع و اجتناب ناپذیر در صحنه اقتصاد بین المللی فرصت ها و تهدیدهایی را پیش روی کشورها و مناطق قرار داده که مدیران، برنامه ریزان، نخبگان و کارآفرینان عرصه اقتصاد را مکلف می نماید تا با حضور فعال در این حوزه با تحلیل صحیح شرایط و ارائه راهکارهای مناسب تهدیدها را تبدیل به فرصت نموده و از این فرصتها در جهت تأمین منافع ملی و منطقه ای و رشد و توسعه پایدار و موزون اقتصاد کشور بهره برداری نمایند.
استاندار خراسان رضوی گفت: امروز بیش از پیش رهایی از اقتصاد تک محصولی نفت به عنوان یکی از اهداف اصلی دولت تدبیر و امید برای خروج از رکود اقتصادی و رسیدن به استقلال اقتصادی در اولویت کشور می باشد اهتمام جدی تولید و کارآفرینی باعث توسعه پایدار اقتصاد کشور خواهد شد.
رشیدیان خاطر نشان کرد: کار و کار آفرینی بعنوان اصلی ترین حلال مشکلات فردی و اجتماعی در اقتصاد مطرح است و می تواند بعنوان معیار و شاخص در توسعه و پیشرفت اقتصاد کشورها نقش مؤثر ایفا نماید. صاحب نظران معتقدند که کارآفرینی کلید رشد و توسعه اقتصادی در عصر مدرن شناخته شده و از این رو دولت ها در فرآیند توسعه اقتصادی و اجتماعی خود گسترش فرهنگ کار و کارآفرینی را در اولویت برنامه های خود قرار داده و بهترین روش ایجاد اشتغال و حل مسئله بیکاری نیز توسعه و گسترش فرهنگ کارآفرینی را در جامعه مورد تاکید قرار داده اند و به همین جهت تضمین حیات و بقاء کشورها نیازمند عزمی راسخ در توسعه نهضت کارآفرینی تعریف شده است.
وی افزود: بسیاری از تحلیل گران اقتصادی بر این باورند در اقتصاد های نفتی بدلیل وجود منابع سرشار مالی، کارآفرینی کمتر بروز و ظهور می نماید و حتی موجب ضعیف شدن گرایش های کار آفرینی و عامل عقب ماندگی اقتصادی نیز می شود.
استاندار خراسان رضوی اظهار داشت: امروز بخش عمده ای از مشکلات و چالش های پیش روی در فرآیند توسعه پایدار وابستگی روز افزون به نفت و درآمد های نفتی است، رهبر فرزانه انقلاب در تبیین بخشی از دغدغه های خویش در این خصوص می فرمایند" آرزوی حقیقی من این است که با تلاش و غیرت عمومی ملت ایران روزی قادر باشیم در چاه های نفت را ببندیم و اقتصاد کشور را بر اساس منابع غیر نفتی بنا کنیم.
رشیدیان گفت: هرچند دولت تدبیر و امید به درستی در مسیر کم کردن نقش درآمدهای نفتی در بودجه ی کشور و استفاده از آن برای توسعه ی سرمایه گذاری قدم های موثری برداشته و تاکنون در کاهش اتکا بودجه به نفت موفق بوده است؛ اما یکی از راهکارهای پیش بینی شده برای گذر از این مسیر، تنوع بخشیدن به تولید کالا و خدمات با هدف صادرات با تاکید بر اقتصاد دانش محور، توسعه بازار و ارتقا کیفیت محصولات، کاهش هزینه های تمام شده، حضور در بازارهای جهانی، تسهیل در امور سرمایه گذاری خارجی، رقابت پذیری و گشایش بازارهای جدید با توسعه کار و کار آفرینی، صادرات خدمات فنی مهندسی حائز اهمیت می باشد و این بخش توانایی آن را دارد که در ایجاد ارزش افزوده، اشتغالزایی- ارز آوری و انتقال دانش و فناوری نقش مؤثری را ایفا نماید.
وی تصریح کرد: وجود مضجع شریف آقا امام رضا (ع)، پذیرش حدود 27 میلیون دلدادگان به آن حضرت، جاذبه های توریستی، مرزهای مشترک و طولانی با کشورهای افغانستان و ترکمنستان و دسترسی آسان به کشورهای آسیای میانه و داشتن مناطق ویژه اقتصادی فعال سرخس در مرز ترکمنستان و دوغارون در مرز افغانستان، ظرفیت بالای صنایع تولیدی با محوریت بخش خصوصی، کارآفرینان توانمند، وجود خورشید تابان و تونل های بادی برای تولید انرژی های پاک، معادن منحصر به فرد آهن و سلیس، مزیت های کشاورزی و ... ، این استان را از سایر استانها متمایز نموده است که در صورت بهره گیری از ظرفیت های موجود، سر فصل جدیدی در افزایش کار و کار آفرینی خواهد گشود.
وی در پایان به نمایندگی از دولت تدبیر و امید از تمامی کار آفرینان استان که در راستای توسعه ی اقتصادی استان و رونق تولید تلاش می کنند تقدیر و اظهار امیدواری کرد: سال 95 با توکل به حضرت باریتعالی، عنایت حضرت رضا (ع)، همت همه ی مردم عزیز و خادمان آن ها، با توسعه کانون های کارآفرینی در استان، سالی سرشار از توفیقات ، برای خراسان رضوی باشد.
انتهای پیام//